Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (344)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej, adrenalinově sportovní akčňák s úchvatnými záběry ...by to byl..., kdyby mne tak nerušilo už od úvodu pár technických blbostí, které si rejža vymyslel, prudily mne digitální efekty (i v některých adrenalinových scénách, protože ten či onen konkrétní záběr by prostě jinak než trikem natočit nešel). Ale na to by se při pohledu na úchvatný vodopád Angelo dalo i zapomenout...Na chvíli. 60% ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Pár pekných myšlienok zaznelo, akurát boli tak namiešané s tými idiotskými, že na koniec z toho vyšiel úplne nezmyselný a nerealistický mišmaš. Nie, eko- aktivistom nejde o nirvánu, prekvapivo im ide o slušné zaobchádzanie a prístup k planéte a ostatným druhom. Nejde im ani o adrenalinové športy, ktoré teda skutočne žiadnu nirvánu nezaručia- btw. Páčila sa mi sloboda, na ktorú sa film celkom zameral a ktorá je tiež to jediné čo tu dávalo zmysel. Vizuálna stránka vynikajúca, nádherná príroda a úžasné zábery na hory, skaly a lesy. Celkovo sa dalo vyťažiť oveľa viac a do konca tak, že by to malo hlavu a patu, škoda. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný snímok "Bod zlomu", ktorý v roku 1991 natočila režisérka Kathryn Bigelowe a v ktorom zahviezdili Patrick Swayze a Keanu Reeves ma nijak zvlášť nezaujal. Pozrel som si ho, ale nadšený som veru nebol. V roku 2015 bol vyprodukovaný bombastický, špeciálnymi efektami a adrenalínom nabitý remake. Režíroval ho Ericson Core. Tento nový, ekologický, vytuningovaný, popcornový "Bod zlomu" som tiež zhliadol. Mám z neho podobný dojem ako z jeho predchodcu. Na jedno pozretie je to fajn, ale inak nič moc. ** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když spadne v lese strom a není to na Youtube, stalo se to vůbec?" Nevím, to je na mě moc filozofie a já mám radši akci. A té jsem se dočkal, protože se nám vrátil Johnny Utah, aby znovu pohonil Bohdiho. Jenom už není americkým fotbalistou, ale motocyklistou a nehoní surfaře, ale Ozakiho osmičáky. Bystře jsem si přitom všiml, že to moc originality nepobralo, ale mě prostě adrenalinově ovanulo to kradení vln, žehlení hory prknem, slalom mezi poletujícími šutry, šplh po hladké skále, průlet vodopádem či prosté netopýři poletování. Oči i uši si to zkrátka užily a mozek si odpočinul, což je přesně to, co jsem očekával a potřeboval. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake asi nikdo moc vidět nechtěl, ale já jsem za něj nakonec rád. Škoda, že je to béčko jak hrom v tom špatném slova smyslu. První půlka je přitom celkem okázalá, ovšem i ty neuvěřitelné adrenalinové sporty časem omrzí a druhá půlka se neskutečně vleče. Titán Ramirez fajn, Raye Winstonea už delší dobu zas nikde nechci vidět a Braceyho zas ani nebudu moct jelikož pravděpodobně upadne v zapomnění. Z tohodle nové Rychle a zběsile nebude PS : druhé zhlédnutí po 7 letech mé dojmy jenom potvrzuje, je to fajn béčko...6/10 ()

Galerie (123)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo v ôsmich krajinách: Venezuele, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzskej Polynézii, Mexiku a USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama