Reklama

Reklama

Neviditelní

(seriál)
  • Slovensko Neviditeľní
Trailer 2
Česko, 2014, 12 h 6 min (Minutáž: 51–60 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vypadají jako my, mluví jako my, ale mají něco navíc – gen, který jim umožňuje dýchat vodu. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Vodní lidé. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Neviditelní je název třináctidílného komediálního seriálu o menšině, žijící v utajení mezi námi. O vodních lidech. Vypadají jako my, mluví jako my, ale mají něco navíc – akvagen, který jim umožňuje dýchat vodu. V poslední době jich ubývá. Páření se „suchými" totiž snižuje kvalitu jedinečného genu a vodníci postupně přicházejí o svou zázračnou schopnost. Někdy se mezi nimi objeví tzv. „vlk", tedy vodník, který o sobě nevěděl, že je vodník. A když se vodnickým vlkem stane známý pražský lobbista Laušman a navíc před objektivy televizních kamer, nastává problém. A hned dvojitý – suchý notorický podvodník Laušman má v patách policii a nově objevený vodník Laušman vodní lidi, kteří se bojí prozrazení. Díky váhavosti a neschopnosti obou skupin Laušmanových nepřátel získá lobbista spojence, který mu zachrání život. A netuší, co všechno jeho záchranou rozpoutá... (Česká televize)

(více)

Diskuze

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

to byla pičovina který idiot tohle mohl napsat ve 21 století a ještě tak stupidně natočit je k smíchu , jak tohle můžou přirovnávat k k filmu Jak utopit Dr. Mráčka který s tím to hnojem nemá nic společného Vorličkův Mráček byl kult , se nedivým že tato sračka neměla úspěch u diváků jinak by nenechali otevřený konec (asi hlupáci počítali z dalšími díly , ale to by nesměl psát scénař idiot ale opravdový scénarista ).

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Koukám, že diskutuji sám se sebou a že seriál se do finále nedostal (http://www.tyty.cz/finale/)...
Holt, oproti většině, mám patrně ujetý vkus. Leč Lucie Vondráčková druhdy poodhalila trochu teorie totiž, že pohádka se stává „kultovní" až po třetím uvedení... Doufejme, že je tomu tak i u seriálů.

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Ampi

Koukal, koukal, není to málo?! Hlasovat je třeba jestli Tě tento návykový seroš nadchnul (jako třeba mne)! 23.3.2015 bude druhé kolo. Doufám, že se tam probojuje.

na příspěvěk reagoval Ampi

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Zazie a Enšpígl (tedy z těch, co mám v oblíbených) mi mluví z duše. Až se rozhoupu, napíši zevrubné hodnocení.
Připomínám, že seroš je nominován na TýTý a probojuje-li se do druhého kola (hlasování od 23.3.2015) podpořte ho, ať seženou love na druhou řadu.

na příspěvěk reagoval Ampi

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Amon Amarth

Také jsem z Odpaďáků nešťastný a napadá mne zlepšení: nebylo by možné, aby k hodnocení 2h a méně musel být doložen výpis z „píplmetru" jako důkaz, že to sledovali od A do Z? Nevysleduje-li se dílo celé, pointa nemusí docvaknout ani sebegeniálnějšímu divákovi...

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

kingik palec nahoru! Ušetřils mi práci s laudáciem v případném komentáři... Dík.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Do 9 tého dílu to byl parádní seriál, ale nechápu co se stalo s posledními díly. Ztratil se vtip a seriál upadl do stupidity.

lesnyskriatok

lesnyskriatok (hodnocení, recenze)

Tento seriál som si fakt užil. Myslím si, že je škoda toho urýchleného konca, ale ber čo dávajú som si po dlhej dobe vychutal čosi originálne. Vodník je vysušený, nech žije vodník.

papez12

papez12 (hodnocení, recenze)

bude aj dalsia seria alebo casti? alebo to bolo len tychto 13 dielov? 

Aiwendil

Aiwendil (hodnocení, recenze)

Musím dokonce zvýšit hodnocení.. Takovej seriál si dám třeba i podruhý. Tak jak se to zašmodrchávalo ve 2/5 seriálu se to zašmodrchává i teď na samém konci a já už nevím, komu fandit, kdo je ten klaďas a kdo by zasloužil usušit! ;-)

na příspěvěk reagoval Brtniik

makule

makule (hodnocení, recenze)

Boží! Chytrý! Nabušený skvělýma hercema! Královsky se bavím!

Janyr

Janyr (hodnocení, recenze)

tvl, tohle je tak zoufale nevtipný.. vždycky když kousek vidím, zavalí mne silný pocit studu za všechny zůčastněné.

Aiwendil

Aiwendil (hodnocení, recenze)

Teď páteční díl (17. října) byl fakt suprovej, pěkně se odkrývají zápletky a pozadí příběhu i mytologie!

Mr.Pexesso

Mr.Pexesso (hodnocení, recenze)

Petross666

Taky musím souhlasit. Jasně, netvrdím, že tenhle seriál patří k naprosté seriálové špičce, ale pro mě je to pohodovej oddech a rád se kouknu na další síly. Co se týče komentářů na "vysokých pozicích", tak po vychvalování totálních shitů jako např. Tahle země není pro starý (82%!), si ujž komenty na hlavní stránce nečtu, raději kouknu do diskuse. Teda vyjma jednoho uživatele, kterým je Verbal - jeho koment si přečtu vždycky a náramně se pobavím :-D

na příspěvěk reagoval Petross666

Petross666

Petross666 (hodnocení, recenze)

Tak kdyz si procitam nepriznive prispevky v komentarich, nemuzu se zbavit dojmu, ze hodnotit serial v prvnim dile asi neni dobre... Asi jsem mene umelecky vzdelan nez kolegove zde ve vysokych pozicich, ale ja se zatim skvele bavim....... Palec nahoru, jednoznacne a tesim se zase na sirenu Pazderkovou...

na příspěvěk reagoval Mr.Pexesso

Aiwendil

Aiwendil (hodnocení, recenze)

Tyjo, mě se to dost líbilo. Mají to promyšlené - vodnická mytologie -  a je to vtipné. Po dvou dílech se těším na třetí :-). Mrzí mě, že to komentují "ti nahoře" tak špatně. Jak tam jeden z nich píše - asi to nepochopili :D.

na příspěvěk reagoval Petross666

Izma

Izma (hodnocení, recenze)

Já myslím, že první díl se vyvedl a vypadá to na celkem dobrý ulítlý nápad. :) Uvidíme v dalších dílech.

Bingo05101

Bingo05101 (hodnocení, recenze)

Dobry relax pri telke :) drzim palce dalej. Inac cakam odpad od obmedzencov ved co nieje z ameriky nemoze byt dobre.

anti.rybka

anti.rybka (hodnocení, recenze)

Zatím to vypadá nadějně na ty naše poměry... Ale někteří zase budou očekávat výkony jako v USA :/ Hold nároky českých diváků jsou vysoké, ale sami stále ještě nic pořádného nenatočili... Třeba se jednou dočkáme :-)

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

tak teda zatím žádná sláva. Připadá mi to jak nějaká Nohácká polulice. Vyčpělej Sobota, by už měl radši pokojně užívat důchodu. 

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál pro mě skončil, co sem viděl upoutávku s tou Babčákovou nebo jak se ta p..a menuje! Ještě tam dejte Koháka a bude to definitivní!

na příspěvěk reagoval Vault_13

Reklama

Reklama