Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I z těžkého života, se dá udělat ještě těžší... Film s Martinem Dejdarem a Jiřím Lábusem v hlavních rolích vypráví o vztahu mentálně postiženého strýce (J. Lábus) se svým synovcem (M. Dejdar), které osud svede v jedné chvíli dohromady, aby postupně mezi nimi vzniklo pouto, které je prezentací síly a „moci“ přátelství. To je posléze vystaveno zkoušce ze strany těch, kteří se je snaží z různých důvodů od sebe rozdělit. Snímek je mj. i konfrontací dvou hlavních, charakterově bezelstných protagonistů s těmi, kteří svou bezelstnost dávno ztratili a řídí se převážně tím, co jim může přinést prospěch, a to často za jakoukoliv cenu. (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Stokrát radši cokoliv od Magnuska, než od těch Slámů, Vejdělků a podobné sebranky. Nechápu, co sem chodí za idioty, že hodnotí Magnuskův zjev a dávají tomu odpad. To vy čůráci musíte takovou Růžičkovou nenávidět k smrti. I kdyby natočil Vykoupení z věznice Shawshank, tak to nasbírá 30 %, protože Magnusek, ,.....magoři. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Neřeším věrohodnost. Tohle opravdu není drama ala Fincher apod. Ale je to snad opravdu jedna z mála rolí, kde je mi Dejdar sympatickej a snad asi jediná, kde je Lábus fakt machr. Ano, film hraje na city a chce vypadat světově, ale v tomto případě mu to odpouštím. Docela mi to sedlo. Ale soudě podle hodnocení ostatních, budu nejspíš v těžké menšině. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Asi neco nejvíc podobného filmu, co kdy Magnusek stvořil. Ovsem je to jen zasluhou Dejdara s Lábusem. Kdyby byl dobrý scénář a dal druhému jmenovanemu co hrát, jistě by předvedl koncert, ovšem tady má možnost jen neustále opakovat stejnou grimasu. Co je však horší, to je naprostá absence logiky v druhé pulce. Např. Takhle postiženého člověka by nezavřeli do vazebni cely, natoz by ho nenechal, jako nesvéprávného, podepisovat výpověď apod. Konec by rozhodně nebyl takový happy, spíše by dopadl jako v Rain manovi apod. Co čekat od pána, který tohle stvořil? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

S odřenejma ušima dvě hvězdy to unese,ale proč někdo dá tomuhle odpad,nebo pět hvězd,to nechápu.Magnusek rozhodně točit neumí,a ani mu do budoucna velkou šanci nedávám,ale tohle je jeho nej dílo,v uvozovkách.Herecky nic moc,sebranka jako Lábus,Dejdar,Krbová,Korn,Neckář a další,to je hezkej mišmaš.Film je ale dost tíživej,natočenej sice hodně neumětelsky,ale neveselej,z toho by měl jeden trauma.Konec pak byl třikrát převrácenej,a spíchlej jako atˇuž to rychle skončí.Film asi nijak neprorazí,ale mám pocit,že to bude Magnuskův vrchol.40%. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ Magnuskove vrcholné dielo, z ktorého som bol nečakane spokojný. Na druhú stranu nie je to určite film, ktorý bude plniť nominácie a už vôbec nie sošky českého leva, ale absurdity, ktoré sa objavovali v jeho minulých filmov je tu naštastie pomenej. Lábus film drží nad vodou, ale keď mu má sekundovať Dejdar, či Vejmělková, začína to byť vrtkavé a gýčovité. Oni obaja nevedia hrať, len prehrávajú a to film sráža. ...Ako som ale napísal v prvej vete, verím, že s jeho filmografiou už to pôjde vzostupne. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Ještě před premiérou promítal Tomáš Magnusek nedokončenou verzi filmu hostům a návštěvníkům svého penzionu a muzea Viktorka, aby získal ohlasy a dojmy diváků. (Jantar2)
  • Scéna, kdy Martin Dejdar a Jiří Lábus jezdí na motorce, se točila hned několikrát, jelikož se Jiří Lábus bál rychlé jízdy a neustále nutil Martina Dejdara zpomalovat. Při jedné scéně dokonce jeli tak pomalu, až se nakonec převrátili do příkopy. (rublik05)

Reklama

Reklama