Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

fmash 

všechny recenze uživatele

Od prvního pohledu béčko, nápady posbírané všude možně v hrách i televizi, herci na levačku, zombíci jednou sprintují a jsou neporazitelní, podruhé je stačí propíchnout násadou od smetáku, s atmosférou a propracovaností Walking Dead nesrovnatelné. Na druhou stranu je to docela sranda a příjemné osvěžení. Doktor je prima čípek, Murphy zrovna tak. Vlastně si není tak moc na co stěžovat, přinejmenším od třetího dílu nahoru. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

60 sekund stačilo a bylo vymalováno. Co to tam bylo za pobíhající individua? Zombie neběhají... ale třeba to nebyly zombie... byly... alespoň jim tam tak říkají a světe div se ony občas neběhají, ale jen tak se vlečou... Do toho ty nepříjemné postavy a hloupě nastavený příběh (jako jeden je imunní = máme lék od první epizody?). Ne, nedělám to spláchnout seriál o první epizodě, ale tohle mě tak vytočilo, že plýtvat život za to, abych pokračoval fakt nestojí... ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejzábavnější zombie věc od Zombielandu, která je plná nápadů, má dobrou postapo atmosféru se světem který po Mad Maxovském způsobu dává smysl (kam se hrabe Walking Dead), má koule, a hlavně má parádní nadhled - člověk musí být naprostý debil, aby si myslel že zombie seriál ve kterém padají věty jako: "I didn't tell him: Go and get eaten by the baby!", "Forgive me lady, but you have a finger in your hair", a "Amish zombies? Really?!" se chce brát vážně. Ale alespoň je vidět kdo si dokáže vychutnat i poloamatérskou tvorbu jako byly staré Evil Dead, a kdo jen tupě žere mainstreamovou nudu. Mé hodnocení není guilty pleasure nadsázka, ten seriál prostě JE dobrý a zábavný. Navíc v dalších sériích rozvíjí ten vesmír tak neskutečným způsobem (občas do parodie, občas víc do sci-fi), že dokáže konkurovat vyloženě seriozním Ačkovým seriálům. Škoda že většina lidí tady okolo hodnotila jen po prvním díle, který navíc totálně nepochopila. 9/10 ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hodnocení místních přechytrálků vypovídá spíš o nich samotných, než o tomhle seriálu. Na základě pilotu hodnotí seriál jen debil. Jinak je vtipný, jak často se tu zmiňuje TWD. A jak ten hype kolem něj pořád funguje. Přitom pokud se člověk podívá, kdo píše nebo režíruje oba seriály, zjistí, že ani jeden z nich nedělají žádný hvězdy, ale normální televizní řemeslníci, z nichž většina točí a píše jenom pro televizi. Z Nation je po herecký, scenáristiký i režijní stránce naprosto v pohodě srovnatelnej s TWD. Navíc se to v něm hemží super nápady. V kterým zombie filmu se dá vidět zombie batole, zombie tornádo nebo zhulenej zombík? Herci jsou navíc sympatický a Doc nebo pacient 0 Muphy jsou skvělý postavy. Troufám si tvrdit, že Z Nation je skvělej seriál, kterej se nebere moc vážně. A v tom je zřejmě ten problém. Většina místních diváků jsou mainstreamový břídilové, co nesnesou, když je něco trochu odlišnýho. TWD je intenzivnější a temnější, tohle je vtipnější a akčnější. Po řemeslný stránce jsou si ty seriály rovný. Jo nehraje tu Carl, takže další plus. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: V době, kdy na televizních obrazovkách řádí zbytečně přeceňované Walking Dead, přichází stanice Syfy s vlastní výpovědí na toto téma. Jen kdyby si nepřizvala trikové génie z Asyla, nenajala scénáře po lobotomii a neobsadila herce, jež hrají nejlépe pod vlivem. 10% Hvězda za neplánovanou zábavu. ()

Galerie (1 629)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 5. série s názvem „Home sweet Zombie“, kdy přeživší čelí zombie tornádu, pronese Roberta (Kellita Smith) větu: „Mohlo být hůř, mohli to být žraloci.“, což je odkaz na vlajkovou loď studia Asylum Žralokonádo (2013). (Lorge)
  • Seriál bol natáčaný v meste Spokane, ktoré sa nachádza v americkom štáte Washington. (martin5504)
  • Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče. (Denila)

Reklama

Reklama