Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

draggo 

všechny recenze uživatele

Strhující, napínavé, zajímavě vymyšlené. První půlka bez diskuze za pět hvězd. Pomalé rozkrývání záhad minulosti, proplouvání 2ma časovými rovinami, to všechno udržuje diváka napjatého co se stane dál, jak to vlastně celé bylo atd. Pak to ale bohužel začne trochu upadat, a stává se to celkem předvídatelnou záležitostí s nevýrazným koncem (ten mě naštval). Velkou pochvalu zaslouží Ryan Phillipe, jeho výkon byl opravdu excelentní. /viděno v TV: 80% a 4*/ ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodcenějších filmů tady na CSFD. Brilantní hudba, skvělé výkony a parádní příběh. Skládání puzzle dá někdy zabrat. Ryan Phillippe podává opravdu skvělý výkon. Nechápu místní hodnocení - pouchých 62 %. Když se podívám na ty "skvosty", které do dotáhly do červené skupiny - nad 70%, cítím zde velkou nespravedlnost vůči tomuto filmu. Ač mam Osudovy dotek radši, tak tohle určitě neni jeho napodobenina. Je to totiž film o rok starší. Vřele všem doporučuju ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

„ Představte si svůj život jako skládačku jejichž díly někdo zamíchal, žádný se neztratil, jenom je musíme poskládat dohromady, na svá místa, ve správném pořadí.“ Skládanka je to rozhodně zajímavá, zvlášť, když v okamžiku, kdy puzzle jakž takž pasují, vám do nich někdo (něco) drkne a můžete začít znovu, z jiného konce. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veru, veru - tá podobnosť s The Butterfly Effect je fakt citeľná, hoci oba filmy vznikali v tom istom čase (dokonca premiéru mali v rovnaký týždeň). Podobný princíp menenia budúcnosti v spomienkach, ale v tomto prípade mi to vôbec neprišlo tak úplne dotiahnuté ako v The Butterfly Effect, ktoré bolo minimálne o dve triedy lepšie! Osobne som od tohto čakal oveľa viac, ale ten interval, na ktorý to bol dej upriamený bol príliš krátky - vlastne jeden deň, akurát že v rozmedzí 2 rokov. Spracovanie nebolo zlé, ale ten princíp a logika sa mi nezdala tak úplne zachovaná pri všetkých "cestách časom" - a to bola obrovská slabina. ()

burton 

všechny recenze uživatele

Ježiš, tak oni to nenatočili Němci! Noale to je teda blamáž, omlouvám se, páč jsem celou dobu trošku nadávala, že jsem se na tohle dala a spílala těm skopčákům za to, že kdyby neobsadili toho hezouna, tak by na to nikdo ani nemrk.. Noale řekla jsem si, že to dokoukám, abych se dobrala nějakého konce. Takže jsem se dozvěděla, jak to nakonec dopadlo, což je podstatný a víc už o tom nebudeme mluvit. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno