Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 1

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (340)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to hodně nařachané a jsou zde strašně skvělé momenty, na které si budete ještě dlouho pamatovat, ale je zde i závěr, který je takový nijaký a postava Kranga zůstává v podstatě nevyužita. Celkově mě snímek spíše bavil, ale je škoda, že se tvůrci více zaměřili na vtípky, než na nějaký lepší příběh s pořádným finále, které není zajímavé jen na oko. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla epická pecka, uber bomba, želví nářez na druhou! Poslední dobou jsem byl v kině dosti často a tak jsem čekal kdy zase přijde po filmu ten "wow" dojem že si z něj "sednu na prdel", prostě budu odcházet z kina vyklepaný a nadšený, protože se tenhle pocit podezřele dlouho nedostavoval...tak, teď se teda konečně dostavil! Druhý film převálcovává první díl ve všem na plné čáře. Znáte původní animák z osmdesátých let? Převeďte si ho do hraného formátu a máte druhý díl. Je vidět že změna režiséra opravdu prospěla a Dave Green věděl co točí. Ano máme tu přesně to co jsem tvrdil že to bude "soft reboot". Trhač je více lidský a není již digitální, taky má větší roli a pouze jen nemlátí želvy po hlavě. Navíc přibyli Rocksteady a Bebop kteří chováním jako by vypadli z oka svým původním předlohám. Stejně tak retardovaný, zároveň geniální a nedoceněný vědec Backster Stockman. Je zde i Casey Jones, želvácké auto....Foot klan a Karai jsou konečně ninjové! Jo a pak je tu Technodrom...a Krang!!! Nečekal jsem že se ta obří základna mluvícího mozku fakt tak povede - obří oko, a přední dělo...jako by vypadl z oka předloze (akorát nejezdí, ale létá). Krang též suprový, styl mluvy přesně jako ze seriálu. Otravný Vernon a nulově herecky nadaná Megan Fox, teda April O'Neillová šli hodně do pozadí a nemají tam díky bohu tolik prostoru, želvy to téměř táhnou sami, akorát je občas zastíní Rocksteady a Bebop - protože záporáci jsou prostě cool, že? Navíc plno narážek na původní seriál a filmy. No a závěrečný song u titulků to všechno rozsekne :). Díky hromadě akce a zajímavým charakterů film neskutečně utíká, na rozdíl od prvního dílu. To je zároveň možná i jeho mínusem, protože je tu hromada postav a některé nemají dostatek prostoru který by si zasloužili. Například Trhač s maskou, Karai, Casey Jones...i ten Krang by tam mohl být více. Doufejme že se v této sestavě vše vrátí i do třetího dílu, protože příběh končí tak, že by se s ním dalo krásně pracovat dál. ()

Reklama

fugazi 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja opět útočí a jsou to pořád ty samí sympaťáci, jako v původním seriálu. Scénář je sice debilní, děravej a smysl moc nedává, finále neoriginální, všichni lidi děsně otravný a scény s nima jen zdržujou. Jakmile ale na scénu nastoupí Ralf, Dony, Leo a Mike, fanoušci kreslené verze se můžou rozpouštět blahem. Akce je tak strašně over the top, že nic zábavnějšího letos v kině nebylo. Dvoumetrový želvy s mečema na krunýřích se po dálnici řítí v popelářskym autě, který střílí poklopy od kanálů a trefuje gang motorkářů kolem sebe! Po chvíli nosorožec a prase vyskočí tankem z letadla a vlítnou do Amazonky. Má to sice fakt hodně chyb, ale i tak to ve všech směrech rozdupává letošní stále trapný Avengers … 6/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vyrastal som na TMHT komiksoch, kreslených seriáloch, filmoch, samolepkových albumoch a plagátoch, ktorými som mal polepenú steny, takže ako jednotka, tak dvojka sa mi páčili a obe takmer na 4*. Takmer. A nie, nehanbím sa za to. Naopak, trocha som ľutoval, že som si ich nechal ujsť v kine, lebo oba diely sú miestami dosť „veľké“ a dejú sa v nich veci, ktoré je škoda vidieť len na malej televíznej obrazovke. Po scenáristickej stránke je dvojka samozrejme rovnaká (ak nie ešte väčšia) blbosť, ako minule a všetky tie prúsery ani nemá zmysel riešiť (Krang má mega-technológie a žije v tele ohromujúceho robota, ale nemá ani jedného vojaka?), ale komu sa páčila jednotka, bude sa mu páčiť aj dvojka. Plusom je príchod kultových postáv a vecí, ktoré chýbali v prvej časti (Technodrom, Casey Jones, Bebop, Rocksteady a Krang). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano každý komentář je ve svém duchu ve směs stejný buď se vám film líbí nebo ne, nebo jste šokován čí zklamán a podobná slova se neustále opakuji, bomba, dělo, neuvěřitelné, zklamání, šokován, překvapen, nuda, nic moc atd, ale jinak to asi nejde a já ve druhém pokračování dostal větší akčnější nářez a želvy se vrátily aby mě opět potěšily a vůbec nezklamaly. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Auto, ve kterém jezdí Casey Jones (Stephen Amell), je 2016 Dodge Challanger Hellcat. (Karn)
  • Když Michelangelo vyleze z kanálu na ulici, kde je zrovna průvod karnevalu, potká chlápka převlečeného za Bumblebeeho. Film tak odkazuje na Transformers (2007), které režíroval Michael Bay a který je zárověň producentem filmu Želvy Ninja 2. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama