Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 1

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (340)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vemte všechno, co bylo skvělé na jedničce a hoďte to do hajzlu. Pokud čekáte akční nahláškovaný nářez plný skvělých bitek jako od Jackieho Chana, tak se raději znovu podívejte na jedničku. Tady budete mít hodinu a půl velice trapných, ultra dementních keců (neříkám, že jednička nebyla dementní, ale tam to holt přehlušovala tuna skvělé akce ... tady tu hnusnou akci přehlušuje tuna demence a trapnosti). Ten zbytek tvoří digi bordel ... jo a na jakékoliv ninjutsu taky rovnou zapomeňte, když už se tu někdo má mlátit, tak je to buďto v off screenu, nebo je tu jeden obrovský a skoro nepohyblivý enemák, na kterého želvy prostě jen skáčou ... když tak přemýšlím, tak dvojka by se spíš měla jmenovat Teenage Jumping Turtles, jelikož tu vlastně v těch pár akčních scénách jen skáčou a hází hlášky, kterým se uchichtnou tak maximálně děti do 10 let. Liebesman chybí a Casey Jones přebývá ... ten týpek je tak otravný neherec, že v oné neherecké disciplíně předčí i Megan Fox (ale jsem si jistej, že v reklamě na Calvin Klein strašně válí). Upřímně doufám, že dalšího filmu už se nedočkáme. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $135miliónovTržby USA $82,051,601Tržby Celosvetovo $245,623,848Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,505,708Tržby za predaj DVD v USA $7,754,979║ v podstate štandard prvého dielo dodržaní, opäť tu máme slušnú akciu a zábavnosť, fajn postavy aj Casey Jones zapasoval, aj keď občas sú zbytočne uletené ako uletení mozog Krang, či bláznivý ten profesor, Megan Fox opäť šmakuje a je takou ozdobou, v pohode priemer na vypnutie /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavil jsem se asi zhruba stejne jako v pripade prvniho dilu. Dej samozrejme neni buhvijakej, nicmene dokaze svizne odsejpat od zacatku do konce a ackoliv akce neni nic vylozene kulervouciho, rozhodne je zabavna a misty i vcelku originalni. Herci jsou sympaticky, at uz ty skutecny, tak zelvaci. Jedina vytka tak jde k zaporakum, Trhac, Krang, Bebop i Rocksteady by si proste zaslouzili vic prostoru a mohlo by tak dojit na epictejsi finale, tohle sice spatny nebylo, ale trochu zabitej potencial precejen jo, navic uklizeni Trhace bylo vylozene trapny. Asi jsem trochu ovlivnenej nostalgii, jelikoz puvodni serial jsem s chuti sledoval a zaverecna pisnicka proste nema chybu, takze trochu nadsazeny, ale 4*. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Avengers meet Transformers. Je potřeba položit si otázku, co člověk vlastně očekává od filmu, kde se zmutovaný želvy snaží zastavit Japončíka s traumatem, který se spolčí v Dimenzi X s mluvícím mozkem, aby ovládli svět a k tomu si přizve dva bezmozky, ze kterých udělá prase a nosorožce. Je to stejně praštěné jako seriál, ale ten měl alespoň své kouzlo. To kouzlo nepostrádal ani první díl, ten druhý je ale infantilní až hanba, navíc plný strašně nepotřebných a natahovaných scén. Alespoň akce není mdlá (ale ninjutsu tam moc není). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Začalo to dobre. Atmosféra New Yorku sa dala krájať, akcia vyslobodenia Trhača bola napínavá, občas potešil fór a celkovo to pôsobilo dospelejším dojmom. Akonáhle sa však z dvoch nebezpečných zločincov stali infantilné zvieratá ako z animáku pre najmenších, všetko sa nepochopiteľne otočilo a dvojka Nindžákov stratila zrazu svoju tvár. Chvíľami (zase) Transformers v kombinácii s Avengers - finále, kde všetko prebiehalo tak hladko, až divák stratil akýkoľvek strach o to, že by snáď niekde mohla čakať nejaká nečakaná nástraha, ktorú treba vyriešiť. Niežeby som očakával od podobného dielka logiku, ale keď takýto CGI humbuk nevyvoláva emócie a starosť o hrdinov a aj ten humor bol ďaleko lepší v prvej polovici, nemôžem ohodnotiť vyššie. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Okrem mesta New York a Buffala, prebiehala časť natáčania aj na juhu Brazílie. (MikaelSVK)
  • Auto, ve kterém jezdí Casey Jones (Stephen Amell), je 2016 Dodge Challanger Hellcat. (Karn)

Reklama

Reklama