Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (349)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, že by mě tahle komedie naprosto dorovnala, ale musím říct, že na to, že americké komedie jsou většinou blbé, tak tohle je jedna z těch, de jsou momenty, které jsou skutečně vtipné. Je tady spousta trapného, ale třeba šikana staršího bratra je dokonalá. Chevy Chase je tragický, což je škoda, ale jinak jsem se docela bavil. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Protože Dobytek s Torisiomem psali, že to je řachanda, tak jsem na to kouknul. Je to taková jednohubka, nicméně s pár opravdu ostrými momenty a slušnou frekvencí fórů. Fekálně-sexuálních je dost, ale jsou tu i povedené konverzačky. Za mně dobrej pedofilní kamioňák, korejská navigace, koupání v horkých pramenech, pán s mazlíkem - krysou, nahánění krav nebo dobře vybavenej strejda Hank (nebo jak se to jmenoval). /// viděl jsem to ještě jednou a smál jsem se nahlas na spoustě míst. Hodnocení jsem zvýšil že 4 na 5. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

Tak toto už do Griswoldovskej série nepatrí...možno názvom,možno tým ,že sa tam mihnu Ch.Chase a B. D´Angelo a možno a to asi hlavne tým neskutočným plagiatorstvom - keby bolo aspoň vydarené, ale toto fakt bieda.Aby som nezdržoval: hlavné fakty: 3x sa pousmejete,zažijete dosť trápneho ticha,zažijete ľútosť,že už to nie sú tí Griswoldovci čo ste čakali,získate chuť pozrieť si originál, zistíte že hlavný hrdnia v tomto filme ,ktorého hrá Ed Helms je strašne nesympatické stvorenie ....no proste KÓN JAK HOVADO....naštastie som na tom nebol v kine-len doma a zadarmo pozreté. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MY ČTYŘI POJEDEME NA VÝLET AUTEM DO WALLEY WORLDU. UPADLI JSME DO STEREOTYPU. MUSÍME TO ZMĚNIT. STRÁVIT SPOLU TROCHU ČASU…“ /// Vy jste teda debilové! (mluvím k tvůrcům týhle sračky!) Starej Clark Griswold byl neuvěřitelně vynalézavej, kdežto potomek Rusty je jenom idiot. Nejdřív jsem myslel, že se s těma vagínami a penisama vyblbnou v úvodu. Trumfli to. Třeba zvracením. Obyvatelé Babovřesk dostali svoji vlastní komedii. Hodně se v ní mluví a čím víc je to trapný, tím víc to má bejt dobře. Na řadu přicházej sračky (v pevným i tekutým stavu). To bych se kurva (sorry cenzore a puritánský čtenářstvo, tohle fakt jinak napsat nejde!) poblil! Aspoň že vynechaj trapný keci vo sexu – sou tam děti… ouou – na scéně je Chris Hemswort se svoji klobásou, takže můžou bejt spokojení všichni! Tahle rodina není vtipná, ale pošahaná. Abych nekecal, 2x mě dostali! (neřeknu! Najdi si ty fóry sám!) V rodinným kruhu to nepouštějte. Místo stmelení kolektivu by ho tihle Griswolďáci spíš rozesrali. Dementní komedie pro dementy! A tak jsem se na ni podíval… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neznám. 2.) Millerovi jsou nudná a nevtipná rodina! 3.) Mám IQ 70 (i míň). 4.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“ /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Původní Vacation jsem kdysi viděl a opravdu si pamatuji pouze matné ústřižky a tehdy ještě neprošedlivého Chevyho Chase. Byl to prostě takový pohodový film na odpoledne, což se tomuto demakeu daří poze z poloviny. Ed Helms a spol jdou na to tentokrát po vzoru We´re the Millers, což je bláznivá komedie, která mě nezaujala tolik. Bláznivá dovolená tasí tentýž styl humoru a soudě dle smíchů okolních diváků soudím, že to má účinek (až na to, že nás v kině bylo asi 10). Začátek byl úplně tragický, trapnost nad trapnost a s dobrými gagy (ovšem stále v rámci velice přiblblého humoru) se snímek vytasil až posléze. Nečekal jsem vůbec nic, naopak po recenzích spíše nudný průměr, ale nakonec jsem i celkem zasmál a bavil se. Podobný sequel bych si dal klidně líbit, proč ne, jen by to chtělo méně těch naprostých hloupostí. PS : Chris Hemsworth naprosto nemá chybu! PPS : Got a Rimjob? ... 75% ...[3.9.2015_Cinestar_Černý most] ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Kamionista (Norman Reedus) prenasleduje Griswoldovcov na ťahači Kenworth W-900. (Laslo)
  • Film tvorí zvláštnu zmes sequelu (odkazuje na predchádzajúce filmy), remaku (niektoré scény sú rovnaké alebo veľmi podobné tým z predchádzajúcich filmov) a rebootu (nový film možnej série s novým obsadením). (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama