Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua (Peter Sarsgaard), který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. Zoufalí obyvatelé pod vedením Emmy Cullenové (Haley Bennett) se rozhodnou požádat o pomoc sedm mužů, pro které, stejně jako pro Boqua, žádné zákony neplatí. Nesourodá skupina pistolníků, hazardních hráčů a nájemných lovců se rozhodne nevinné lidi ochránit a zastavit Boquovo jednání. Během příprav na rozhodující souboj si těchto sedm najatých žoldnéřů postupně uvědomí, že v tomto případě půjde více než o peníze. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

presne, jednu buznicku a alespon jednu samostatnou emancipovanou zenu, jako v expendables.

na příspěvěk reagoval Flaxik

Flaxik

Flaxik (hodnocení, recenze)

Doufám, že aspoň jeden z nich bude homosexuál, jinak to vůbec nebude vyvážený poměr. 

btw. úplně vidím, jak si po USA v 19. století jen tak pobíhá černoch a asiat s bouchačkama. 

na příspěvěk reagoval Eratashi

DaNvYto

DaNvYto (hodnocení, recenze)

Co by to bylo za kulturní a antirasistický film aby tam nehrál černoch, běloch, hispánec, asiat, eskymák a E.T. ... Lidstvo se jednou z toho rasového rovenství, které bude muset být zastoupeno na každém obalu žvejkaček zvlášť zesere.

Uživatel DaNvYto smazal svůj příspěvek.

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Calvera: Kolik takových jako jsi ty si najali?

Chris: Dost.

Calvera: Nová zeď!

Chris: Tady je mnoho nových zdí.

Calvera: Aby mě udrželi venku.

Chris: Ty tě mají udržet vevnitř :-333

Byla bych to schopna odrecitovat celý, ale o můj dabing nikdo nestojí ;-) :-D

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

vito_corle

Já to taky nenašla, Karel Kubíček měl totiž na Calveru hluboký hlas a trochu chraplavý, Alois Švehlík mi ale přijde daleko nepřirozenější, takový docela vysoko posazený na banditu ;-)

Asi se to nedochovalo, anebo to televize ztopila, aby mohli znovu nadabovat...

Tady máš Aloise jako Dundeeho: https://www.youtube.com/watch?v=iwWflkACS94 ;-)

na příspěvěk reagoval vito_corle

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

Eratashi

no nenašel jsme to protože ten původní dabng byl fakt luxus jsme to viděl u kámoše a fakt luxusní lepší než ten co ho nadaboval David Novotný Vina 

na příspěvěk reagoval Eratashi

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Vin: Připomínáte mi toho chlápka, co padal z desátýho patra. V každým patře si říkal: "Zatim je to dobrý... zatim je to dobrý."

na příspěvěk reagoval vito_corle

Uživatel Eratashi smazal svůj příspěvek.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

NightPorter

Přesně tak! Zastávám úplně stejný názor, že by se měl dělat remake pouze u nepovedených filmů, které by jednoduše "opravili". Ale to je prostě vylízaný Hollywood, oni si nějakým naivním způsobem myslí, že když to byly pecky tehdy, že budou i teď.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

DJW

nenapadne. je to humus. napred zprznili Prichazi satan, pak Souboj titanu a ted tohle... uz se fakt "tesim" jak zajebou Kmotra nebo Tanec s vlky :-D hlavne proste je to uplne nelogicky, pretacet vyborny klasiky, proc nedelaj remake sracek, ale udelat je lepsi? to by smysl davalo.

na příspěvěk reagoval Deryll, Sabrewulf

DJW

DJW (hodnocení, recenze)

Další zbytočný remake. To tých zkrachovancov už nenapadne nič originálne?

na příspěvěk reagoval NightPorter

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nedělej chytrého, všichni ví, že původně to vzniklo v Japonsku. Toto je ale přetočení Sedmi statečných - tohle bude sračka

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Myslíš jen kvůli tomu, že 60. nejsou originálem? Vždyť přece vůbec nejde o to, že je to remake, ale jak je udělaný. Když se podíváš na oba filmy, tak je to nebe a dudy - samurajové vs. kovbojové. Pokud by tahle verze byla zase jiná, třeba sci-fi s emzákama, nebo pojaté jako třeba parodie, tak neřeknu ani slovo, ale udělat kopii 60. už je šaškárna.

Související novinky

V pravé poledne čeká remake

V pravé poledne čeká remake

17.09.2016

Westerny v posledních letech slaví opatrný comeback. Opravdová kuráž vydělala 252 milionů dolarů, Nespoutaný Django si došel pro 424 milionů a za úspěch se dá považovat i 155 mega, jež nastřádala… (více)

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

11.08.2016

Ve Zjizvené tváři z roku 1932 sledoval Howard Hawks vzestup a pád irského gangstera Tonyho Camonteho. Ve Zjizvené tváři z roku 1983 sledoval Brian de Palma vzestup a pád kubánského gangstera Tonyho… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

06.08.2015

Studio Sony oznámilo data premiér pro mnoho svých nadcházejících titulů. Určitě je potřeba zmínit novou verzi Sedmi statečných (23. září 2016), adaptaci Kingovy Temné věže (13. ledna 2017) nebo… (více)

Reklama

Reklama