Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua (Peter Sarsgaard), který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. Zoufalí obyvatelé pod vedením Emmy Cullenové (Haley Bennett) se rozhodnou požádat o pomoc sedm mužů, pro které, stejně jako pro Boqua, žádné zákony neplatí. Nesourodá skupina pistolníků, hazardních hráčů a nájemných lovců se rozhodne nevinné lidi ochránit a zastavit Boquovo jednání. Během příprav na rozhodující souboj si těchto sedm najatých žoldnéřů postupně uvědomí, že v tomto případě půjde více než o peníze. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (775)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsem byl proti remaku, ale nakonec jsem ho vzal na milost kvůli Pizzolattovu scénáři, i když je očividně proškrtaný, některé nahozené motivy nejsou vůbec vytěžené a tak rozhodně nepatří k silným stránkám celého počinu. Kapitalizmus v roli záporáka, postupné verbování i ta etnicky smíšená banda jakž takž funguje, ale masakr ve finále je akční lahůdkou letošního roku. Obsazení sympatické, Pratt je hodně fajn. Na originál to nemá, ale chápu úmysl dát Sedmi statečným moderní fazónu. Zatím to jde. Zatím to jde. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Equalizer krát sedm. Fuqua málo machruje, takže opravdu suverénní lahůdku vytáhne z rukávu jen jednou. To ostatní je běžná akční rutina, která je schovaná hluboko pod jeho režijním standardem a ústřední sedmička tak ve své nezajímavosti úpí ještě více, kde v plochosti prken od rakve funguje asi tak 1,5 charismatu. S originálem se léta (ne)plánovaně míjím, takže jsem čekal spíše béčkové akční orgie v kulisách divokého západu, než zásadní tvůrčí komparaci, ale suverénněji fungovala i záchrana šéfa Bílého domu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdyby se film nejmenoval Sedm statečných bylo by to mnohem lepší. Ten název mu totiž pořádně ubližuje. Tedy ne že by hnusná kamera stála zrovna za pochvalu. Parta našich ochránců se za hodně podivné motivace dá dokupy a jde bránit nějaký ten prdelákov. Proč? Zřejmě proto že mají dostatek střeliva a občas nějakou tu hlášku nebo grimasu, s kterou by moc rádi seznámili diváky v kinech. Vystřílených nábojů je rozhodně nadprůměr, ale začínám trošku podezřívat Fuquu že Training Day byl náhoda. Protože v mých očích je tenhle rejža už nějakou dobu spíše patlal, který se drží v Hollywoodu hlavně díky své barvě pleti. Chris Pratt slabší než jsem čekal, Denzel standard, Lee charismatickej, Hawke klasika, další 3 spíše zbyteční a hlavní záporák titěrnej. 60% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Zcela obyčejný Hollywoodský A western, který ničím nevybočuje, charisma starých dobrých herců je již dávno to tam.! Denzel a Ethan skvělí, jinak... :-( Kdepak jsou ty doby Calvery... PS: Kdyby to nazvali jinak, udělali by lépe, s původním filmem to más polečné jen asi tři hlášky, nevidím důvod remakovat neremakovatelný příběh!!!???????! ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jednou budu hodná - komentář obsahuje BOJLERY - Sedm barevných je klasickej zvratek dnešní JůEsEj tvorby kdy, aby se nemluvilo o rasismu, je do filmu najebáno co nejvíce ras. Osobně nechápu proč černý furt chtěj hrát kovboje , asi si kompenzujou že tehdy max sklízeli bavlnu. Byeonga mám tuze ráda, ale kovboj rákoska v USA tvorbě to taky není úplně role pro něj (V korejské Hodný, zlý a divný byl božkej). Jenže tam měl prostor a měl co hrát tady max má koho kuchat a to občas. K tomu indián a mexičan. Zbytek bílej a v tom je film rasistickej jako svině , protože všichni stateční bílé barvy zařvou a samo sebou aby mě to jooo nasralo tak žlutej taky. Zůstane tak černoch, indián a mexikánec. Což o to, kdyby k nim člověk měl nějakej vztah, ale mexikánec je zajímavej asi jako čerstvě vysraný hovno a indián na sebe prozradí max co mu chutná k žrádlu. A Denzel? Hybaj sklízet.... Tak a teď buďte rádi, že přežili když většina (všichni) zajímavý zdechli. TFUJ. Jinak je to krom akce, která je pěkná, celé na piču, fandit se dá max Prattovi a já nadržovala Byeongovi (ale popravdě klidně tam mohl hrát kdokoli , jak jsem psala vejš fakt mááálo prostoru dostal). Jo a záporák vypadal jak vyfetovanej 60kg kokůtek co na konci prosil jako malá děvka. Nasrat ()

Galerie (68)

Zajímavosti (11)

  • Filmovalo sa v Novom Mexiku, Arizone a tiež v Baton Rouge v štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Gatlingův kulomet sestrojil vynálezce Richard Jordan Gatling v roce 1861, a v roce 1862 na něj získal patent. Ačkoliv byl rodem Jižan, jeho vynález používala v Americké občanské válce hlavně armáda Severu. Po válce byla zbraň s úspěchem používána v indiánských válkách. Pouze generál Custer si do bitvy u Little Bighornu kulomety nevzal, a bitvu prohrál! Původní model kulometu měl šest hlavní a dokázal střílet rychlostí až 200 ran za minutu. Verze s deseti hlavněmi, zvaná Bulldog, která se objevuje ve filmu, vznikla v roce 1877. (heavy66)

Související novinky

V pravé poledne čeká remake

V pravé poledne čeká remake

17.09.2016

Westerny v posledních letech slaví opatrný comeback. Opravdová kuráž vydělala 252 milionů dolarů, Nespoutaný Django si došel pro 424 milionů a za úspěch se dá považovat i 155 mega, jež nastřádala… (více)

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

11.08.2016

Ve Zjizvené tváři z roku 1932 sledoval Howard Hawks vzestup a pád irského gangstera Tonyho Camonteho. Ve Zjizvené tváři z roku 1983 sledoval Brian de Palma vzestup a pád kubánského gangstera Tonyho… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

06.08.2015

Studio Sony oznámilo data premiér pro mnoho svých nadcházejících titulů. Určitě je potřeba zmínit novou verzi Sedmi statečných (23. září 2016), adaptaci Kingovy Temné věže (13. ledna 2017) nebo… (více)

Reklama

Reklama