Reklama

Reklama

Téměř sedmdesát let po neslavném odchodu se Adolf Hitler překvapeně probouzí v dnešním Berlíně. A první bilance jeho nové situace není radostná. Válka skončila a to porážkou, jeho politická strana neexistuje a chybí mu i milovaná Eva Braunová. Hitler „své" město sotva poznává. Berlín je plný cizinců a v Německu místo něj vládne žena, jakási Angela Merkelová. Po prvotním a zcela pochopitelném šoku, se Hitler rychle rozkoukává a navazuje kontakt s některými obyvateli dnešního Berlína. Hitler začne novou kariéru v pro něj dosud neznámém světě díky televizi. Sice nikoliv ve funkci vůdce národa, ale jako komik. A to díky tomu, že jej považují za naprosto bezchybného imitátora sebe samého. Protože své názory rozhodně nemění, jsou jeho vystoupení politicky velmi nekorektní. Postupně se stává nejen televizní hvězdou s vlastním pořadem, jeho vystoupení na veřejnosti získávají velkou sledovanost i díky internetu. Na svých cestách po Německu se setkává s mnoha lidmi a některé z nich jeho názory na dnešní situaci nešokují. Spíše naopak. Führer začíná mít jiné ambice, než jen být zábavným kritikem. Jeho ambice byly přeci vždy mnohem vyšší... (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (533)

H34D 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem odvážnou komedii ve stylu Sacha Baron Cohena, ale dočkal jsem se příšerně nevtipného a trapného filmu, který se snaží jaksi velice korektním způsobem předstírat nekorektní humor. Nicméně na obranu němců mohu říct, že jsem film viděl s CZ dabingem a ten byl snad ještě větší zlo než holocaust. 3/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €2,956,960Tržby USA Tržby Celosvetovo $25,202,000▐ natočené v štýle Borata, tento krát ale naprieč Nemeckom podniká cestu vodca ktorý sa sem dostal časostrojom, aj keď to nie je úplne dokonale zvládnuté ale ako satira spoločnosti to má čo povedať a miestami je to dosť trefné, herecky fajn /60%/ ()

Reklama

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Na film jsem zašel víceméně náhodou s pouze slabým povědomím o knížce. Skvělě jsem se bavil! V poslední třetině teda film začal trochu ztrácet dech, ale konec byl epesní. Obzvlášť sem se bavil při parodii na scénu z Pádu Třetí Říše (Hitler se doslechl o ..blablabla). Film je skvěle natočenej a trefně popisuje dnešní dobu. Hlavní hrdina byl tak přesvědčivej, že sem se sám párkrát přistihnul, jak v kině svévolně hajluju. Ke konci filmu už hajlovalo celé kino a dokonce sem se po skončení připletl do skupinky radikálnějších diváků, se kterou jsme nabuzeni filmem vypálili v centru Prahy několik židovských obchodů. Film doporučuji! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Je to k nevíře, ale všem vřele doporučuji německou (!) komedii s Áďou Hitlerem v hlavní roli! Dle mého názoru vznikl v německé filmové produkci revoluční moderní snímek, ukazující charakter a mentalitu německého národa, 70 let po 2. světové válce. Občas až s děšením, ale zároveň i s úsměvem na tváři jsem pozoroval, kolik lidí (až skoro s hrdostí) se hlásí a opěvuje tohoto krutovládce. Atmosféra v Německu houstne a jak je vidno z autentických záběrů tohoto filmu, poměrně enormní procento lidí hajluje na oslavu Hitlera v 21. století, kdy všude "vládne mír a svoboda." ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Včera, v aute, som započul v rozhlase, že sa chystá divadelná inscenácia "Už je tu zas", kde ma zaujal jej námet ... Hitler sa z ničoho nič objaví v Berlíne živý a zdravý a začína sa zoznamovať s reáliami 21. storočia. Ťuknem ovládačom v telke a .... práve začína film "Už je tu zas". Tak to bude asi nejaké znamenie. Pekne som sa usadil a pozrel si to celé .... Je to spočiatku komédia, neskôr prechádza do mrazivej skutočnosti, kde tvorcovia filmu zvolili schému natáčania priamo v reále na spôsob "Borata". A vtedy si človek uvedomí, že to Nemecko nie je také, ako ho vidíme z odstupu. Čisté, úhľadné, demokratické a inak pozitívne európsky naladené. Je plné nasratých ľudí, ktorí (tak ako u nás) pri pive dokážu povedať to, čo sa inak ani nedá publikovať do správ. Ale je to i Nemecko, s množstvom ľudí, ktorí stále veria na to, že AH bol dobrým, nemeckým vlastencom. V závere preto trochu z toho zamrazí ... 4**** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V jednej scéne Hitler (Oliver Masucci) objavuje Wikipédiu a je dojatý k slzám, že bola pomenovaná po Vikingoch a má „árijské korene“. To je ale nesprávne, pretože „wiki“ v názve Wikipédie znamená „rýchly“. (Arsenal83)
  • Skutočný Hitler nepil alkohol a bol vegetarián. Tiež sa vyvaroval telesnému kontaktu s inými osobami. Tieto jeho zásady sú vo filme porušené. (Jumar)
  • Scény, kde se Hitler (Oliver Masucci) prochází po ulici a lidé na něj reagují, jsou skutečné. Tedy jde o skutečné reakce náhodných kolemjdoucích na herce procházejícího se městem. (Totnkopf)

Reklama

Reklama