Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem od seriálu očekával různorodost - tzn. že si NZT vezme každý díl někdo zcela jiný a bude mu to měnit život. Příklad: K NZT se dostane bezdomovec, neúspěšný podnikatel, totální lůzr...A místo toho se to točí kolem jediného člověka. Jennifer Carpenter je mi nesympatická už od dextera a Jake se v prvním díle choval fakt jak spíš na piku. Atmosféra a právě to, že NZT ve filmu nebyla uplně obyčejná droga, se kamsi vytratila. Po pilotu zatím vidím spíše nevyužitý potenciál, uvidíme dál.... ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po skvělém filmu jsem se na seriál dost těšil a tím víc, když jsem zjistil, že jedna z hlavních postav bude Morganovic sestra. Hlavní mužská role je klasický sympaťák a nejvíc se mi líbí jak všude hází vtípky, které jsou opravdu trefné a vtipné. Pilot slouží jako takový úvod, který má dynamiku i akci a baví dobře. Po druhém díle se trošku bojím, aby to nebyla klasická detektivka stylu Mentalista či Vražedná čísla, protože i těchto seriálech hlavní hrdina řeší případy mozkem.Tak snad jsou moje obavy zbytečné a nebude to tak a snad to ani nebude časem monotónní. Myslím, že by mohli víc rozvést linku se senátorem a možná ho i víc zapojit do děje. EDIT: Po deseti dílech je to velice dobře rozjeté a mé obavy se zatím neprojevují. Téměř v každém díle se řeší krom klasických FBI a soukromých věcí i linka se senátorem, takže se pokaždé něco málo dozvíme, což je jen dobře. Závěr devátého dílu jako parodie na "nekonečné" série je hodně luxusní (něco podobného jak bylo na konci 22 jump street). Finále řady bylo možná až moc vyhrané na dřeň a moc dojemné, přesně jak to amicí mají ve zvyku, ale dalo se to. Po první řadě jsem se seriálem spokojen, sice je to částečně ukončené, ale nějaké věci zůstali nedořešené. Škoda že nebude druhá řada, tento seriál by si ji rozhodně zasloužil. Hodnocení: 82/100. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Podobné seriálu Sherlock (i toto je seriál o extrémně chytrém..nebo spíše geniálním detektivovi ..v podstatě), akorát podle mě mnohem vtipnější a zábavnější. Fakt škoda, že nebyla alespoň ještě druhá série. No a samozřejmě, komu se líbila Debra z Dextera, pro toho je tento seriál, vzhledem k tomu, že zde má jednu z hlavních rolí, povinnost :-) 76% ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

1. diel bol celkom v pohode, ale išlo v podstate o kópiu filmu. 2. diel však už ukázal, že s veľkou pravedpodobnosťou pôjde o priemernú kriminálku s jedným šikovnejším členom tímu. Pripadá mi to ako lacný vývar z výborného filmu, kde sa zázračná pilulka a Bradley Cooper objavujú len kvôli tomu, aby ostala zachovaná značka. 60 % ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama