Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

claudel 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba by se mi líbila, i kdyby točila zmrzlinu, zametala listí v parku anebo drhla koupelnu, natož když vrtí boky, tancuje jako o život a je zatraceně sexy. Příběh už je slabší, nějaké to sociálno, které vždy zaboduje, špetka lásky a romantiky a hodně, hodně, hodně tancování. Výsledek je díky Jessice dobrý. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Chvílemi krásný a chvílemi drsný film ze života. Víc než Jessicu Albu jsem sledoval ty malé černošské děti, co tančí. A že jim to fakt jde. Je to vlastně na celém filmu to nejhezčí. Stejně tak dobré jsou hlášky toho malého černouška a tanečního agenta Davida Moscowa. Na rozdíl od Jessicy Alby, kterou zřejmě všichni zbožňují, ale mě se opravdu nelíbí. [8338. hodnocení, 169. komentář, 58%] ()

Reklama

D.awi.d odpad!

všechny recenze uživatele

Co se k tomuhle dá napsat ?? Nic,je mi líto,ale prostě se tam nic nedělo... vážně, vůbec nic... k tomu nic napsat nelze.Kde nic není,ani smrt nebere.Naivní film s tancováním, stejně jako You got served.Ale You got served má lepší tancovací scény.Ano, je to tak... tohle je horší film, než You got served.... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Film, kterej je stejnej jako desítky jiných. Mladá holka bez možností má nějaký talent a shodou okolností si jí někdo z branže všimne. A šup, sen je splněnej! Bohužel k tomu musim ještě dodat, že tenhle byl jeden z těch horších. Každých pět minut jsem se koukala na hodinky, hudba mě nijak nenadchla...Ale nevylučuju, že si v tomhle filmu někdo najde zalíbení. Já to ale nejsem. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si ujasnila minimálně dvě věci. Hip hop (ani nevím, jestli se to píše takhle nebo dohromady) mě doopravdy nebere v žádným ohledu a Jessica Alba mi asi nikdy sympatická nebude. Klasické klišé o krásce, která se chystá něco spasit a díky tomu jak je čistá a odhodlaná, to dokáže. Nic víc, nic míň. A pokud vás zaujme prostředí, ve kterém se ten film odehrává, tak jde o fajn oddechovku. Mě to nezujalo. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)

Reklama

Reklama