Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele Karbos k tomuto seriálu (6)

Stranger Things (2016) 

Měl jsem tu možnost shlédnout všechny 3 série asi v šesti dnech, nutno dodat, že třetí série už je prostě vyumělkovaná do nesmyslu, i já jsem si sice hlavní postavy a jejich putování světem nestvůr oblíbil, ovšem třetí série mě naplňuje husinou na , temeni z toho, co přijde v sérii čtvrté. Opravdu jsem zkoušel přimhouřit co se dalo, včetně nosních dírek a žaluzií ale bohužel, co je moc to je moc, SPOILER! Ve chvíli kdy začnou Pepek námořník a jeho parta objevovat megalomanský sovětský podzemní komplex uprostřed USA i se stovkami sovětů uvnitř (mimochodem vybudovány za jeden jediný rok) je už i mě, velkému fandovi jasné, že "divný věci" melou z posledního. Když se k tomu přidá i jedna malá rádoby COOL holčička (barvu nechme stranou), mám pocit, že za chvíli exploduji jako ta krysa, přičemž moje poslední slova budou, DÍKY BOHU! Mám to za sebou. Ale teď vážně, to podzemní město by se muselo budovat 10-15 let. Rusů je tam tolik, že by zahnali Němce od Stalingradu než by jste slízali vanilkovou a celá ta rozbředlost vztahů ve stylu (90210), je na Pikaču. Když přidáte malou trapnou holku, ruského robocopa T1000 a naprosto ichtyolní chování většiny postav, dojde vám, že jste byli právě nenápadně ale o to intenzivněji znásilněni, nejhorší na tom však je, že jsem musel některé scény na tvrdo přetáčet, protože to byl průjem pusou (10 min keců na hajzlíkach v Tescu a dalších 10 v podzemí ruského bunkru, se prostě nedalo....** ze slušnosti a úctě k předchozím 2 sériím, bohužel 4 série se upřímně obávám......*IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 5/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 5/10 viz profil ()

Season 1 (2016) (S01) 

První řada za **** a to hlavně za amatérizmus na pomezí 5-6 dílu jinak by to bylo za plnej ;) ()

Kapitola pátá: Blecha a akrobat (2016) (S01E05) 

Závěr tohohle dílů (5) a začátek dalšího (6) jsou strašný. Ne není to strašidelný, ne není to napínavý, ne není to drámo, je to naprosto nelogický průjem, vlastně i průjem má víc smyslu a sakra víc autenticity (však si vzpomeňte, každý máme zkušenosti), seroš dělá z diváka blbce. Jako bych se z minuty na minutu objevil v Pokémon nebo Arabele nebo MacGyverovi, jako proč ne, všechny tyhle pecky z minuléh století mají hodnnocení asi jako Šmoulové a byly poplatní své době ale předvést něco takového u jednoho z nejlépe hodnoceného seriálu všech dob, je na šibenici. Dobrý film dělá hlavně to, že divák zapomene, že to film je, že se tváří realisticky, autenticky, že má logiku a že postava dělá to, co by udělal každej k smrti vyděšený smrtelník (pro seroš to platí 3X tolik), degradace člověka na figurínu ve stylu ''Já jsem BENDER, vložte trubku" po tom co se serial snaží hodiny tvářit jako, že to sám se sebou myslí vážně je to opravdu smutek nad výsměch :) ()

Season 2 (2017) (S02) 

Druhá série je dosti důstojné pokračování té první, jak to vím ? Viděl jsem totiž i třetí, takže druhá je ještě sakra dobrá věc, zavření díry v ústavu, je možná jedna z nejlepších scén celé série vůbec ;) ()

Season 3 (2019) (S03) 

Měl jsem tu možnost shlédnout všechny 3 série asi v šesti dnech, nutno dodat, že třetí série už je prostě vyumělkovaná do nesmyslu, i já jsem si sice hlavní postavy a jejich putování světem nestvůr oblíbil, ovšem třetí série mě naplňuje husinou na , temeni z toho, co přijde v sérii čtvrté. Opravdu jsem zkoušel přimhouřit co se dalo, včetně nosních dírek a žaluzií ale bohužel, co je moc to je moc, SPOILER! Ve chvíli kdy začnou Pepek námořník a jeho parta objevovat megalomanský sovětský podzemní komplex uprostřed USA i se stovkami sovětů uvnitř (mimochodem vybudovány za jeden jediný rok) je už i mě, velkému fandovi jasné, že "divný věci" melou z posledního. Když se k tomu přidá i jedna malá rádoby COOL holčička (barvu nechme stranou), mám pocit, že za chvíli exploduji jako ta krysa, přičemž moje poslední slova budou, DÍKY BOHU! Mám to za sebou. Ale teď vážně, to podzemní město by se muselo budovat 10-15 let. Rusů je tam tolik, že by zahnali Němce od Stalingradu než by jste slízali vanilkovou a celá ta rozbředlost vztahů ve stylu (90210), je na Pikaču. Když přidáte malou trapnou holku, ruského robocopa T1000 a naprosto ichtyolní chování většiny postav, dojde vám, že jste byli právě nenápadně ale o to intenzivněji znásilněni, nejhorší na tom však je, že jsem musel některé scény na tvrdo přetáčet, protože to byl průjem pusou (10 min keců na hajzlíkach v Tescu a dalších 10 v podzemí ruského bunkru, se prostě nedalo....** ze slušnosti a úctě k předchozím 2 sériím, bohužel 4 série se upřímně obávám. *IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 5/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 6/10 viz profil ()

Season 4 (2022) (S04) 

Nedá se to, vždy kvůli jedné lepší scéně musím přetrpět hodinový kýbl hoven. S vypětím všech sil jsem dokoukal první ságu ale u druhé, pravidelně díl co díl usínám a to se mi prostě normálně nestává. Pokud tady svítí takovéhle hodnocení tak nemá cenu se ani rozepisovat o tom co všechno a jak moc je toho tady špatně.... protože je to mrhání mým časem. Doporučím jediné, podívejte se znova na první sérii a třeba pochopíte... ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama