Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele celticek k tomuto seriálu (3)

Stranger Things (2016) 

Paráda! Steven Spielberg se může jít klouzat! Perfektní úvodní znělka, neskutečný 80s feeling, výborný hudební doprovod. Zábava:) Super 8 tomu nesahá po kotníky. Po shlédnutí 2.série zůstávám u plné palby. Jsem rád, že tam bylo víc akce. Edit : Zůstanu u 5 hvězd, ale 3.série u mě nejslabší, ikdyž poslední 2-3 epizody to hodně zvedly. Jsem zvědavý, jak si poradí se 4.sérií.. Edit2: Po 4.sérii sundávám hvězdu. ()

Season 3 (2019) (S03) 

S hodně odřenýma ušima za hodně lichotivé 4, ale tak tak. Zvedly to poslední epizody, jinak se řešily vztahy a to u sci-fi zrovna nepotřebuju. A když už máme konečně dobrou a hezkou Robin, která by mohla něco skoulet se Stevem (jedna z těch podařených vztahových linek), tak z ní uděláme lesbu! A je to. Vymalované!:/ Nové postavy tam ale zapadly dobře, i malá černoška Erica je fajn. Jinak je to furt to samé dokola. Nakonec necháme někoho umřít, ale na Kamčatce zjistíme, že asi žije. Zápletka s Rusákama je nesmyslná. Jsem zvědavý, kam to povede - 4.série je na cestě, prostě to budeme ždímat, dokud z toho poteče nějaká vata. Neverending story tomu dal ten správný feeling, to souhlasím. ()

Season 4 (2022) (S04) 

Hororový začátek tomu slušel, ale nakonec je to největší provar. Už je ta série vyždímaná na kost. Ani ty sáhodlouhé díly tomu neslušely. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama