Reklama

Reklama

Elitní ostřelovači Brandon Beckett (Chad Michael Collins) a Richard Miller (Billy Zane) měli za úkol chránit plynovod před teroristy, kteří se chtějí prosadit. Když začátek bitvy s nepřítelem vede k tomu, že ostřelovači jsou zabiti tajemným střelcem, který znal jejich přesnou polohu, vzrůstá napětí kvůli podezření z úniku informací. Je mezi nimi někdo, kdo spolupracuje s nepřítelem? Je mise jen zástěrkou pro jiné aktivity? Tahá za nitky plukovník? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aneb když očekávání je nižší, než výsledek. Díky hodnocení jsem vážně nečekal téměř nic. Jenže se konalo velmi příjemné překvapení. Konečně jsem viděl po nějaké době naprosto parádní přestřelky, kdy nebylo potřeba vystřelit 120 nábojů, než nějaký trefil cíl. Akce je opravdu vydařená a je radost sledovat jak již zmíněné přestřelky, tak i práci sniperů. Hodně mě bavily i lokace především ta zimní. Příběh je tupoučkej, ale o to nejde. Jen se díky němu postavy nějak posouvají aby mohla vygradovat další akce. Jediné mínus je, že místy jsem nevěděl kdo koho zasáhl a kdo střílel. Byly to ojedinělé případy, ale stávalo se to. Celkově ale super zábava a rád dám 4tou hvězdu. 70 procent. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Táto séria sa ku mne dostáva tak nepravidelne, že nemám šancu odsledovať nejaké nadväznosti alebo koncovky predošlých dielov. našťastie, každý další diel je unikát a Zane je stále tam, živý a pri sile, to mi stačí. Tá sekvencia v horách bola veľmi fajn. Lebo snajprovanie mudžahedínov v stoji na lúke nie je veľmi vzrušujúce. Ale jednotky na hlavu od prestarnutého negra s AKčkom cez škulinku v štíte. Dvakrát. Proste jedna dobrá prestrelka a veľa nezmyselných prestreliek. Ale stále si to ešte drží status poctivého Bčka. 2 z 5 ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|66%| No vida, jedná se o již šestý film této nepříliš známé a úspěšné béčkové série. Sice se budu asi jako papoušek opakovat. To co zde napíši, jsem psal už v předchozím pátém snímku, ale pro osvěžení to celé zde shrnu. První dva filmy jsou u mě nadprůměrné béčka na lepší 3*. Třetí film je zatím nejhorší, kdy to ani Berenger nevytrhl – slabá 1*. Čtvrtá část je už bez Berengera, ale o něco lepší než ta třetí, tudíž adekvátní 2*. Předchozí pátý film je nečekaně lepší a trochu se už pokouší vyrovnávat jedničce a dvojce. Takže v pětce mě hodně bavili postavy a co zde v tomto novém šestém béčku o Sniperech? Rozhodně je největším pozitivem akce. Na tak nízký rozpočet jí je jednak dost a jednak mi přijde, že byla solidně natočena. Samozřejmě znám lepší videobéčkařské režiséry, ale i tak si po této akční stránce nemůžu moc stěžovat. Pár pranic se tu také najde. Spíš jde o přestřelky, jak už sniperské, tak i obyčejné. Hudba je dobrá, stejně jako v pětce. Žasl jsem, že se tu najde i plno solidních výbuchů. Příběh je trochu rozmanitější a chvílemi moc nezaujme. Stejně tak jako postavy kdy mě hlavně bavil Chad Michael Collins v roli Brandona Becketta (syna Thomase Becketta). Billy Zane jako postava Millera mě už moc nebavila. Takže kdyby byl lepší a přehlednější příběh, lepší postavy, přidat v akci nějaké souboje či pointu na konci, možná už bych dal 4*. Nevadí, přesto je to solidní jednohubka, ke které se možná někdy vrátím. Ani mi nevadilo, že zde nebyl Berenger, třeba se ho dočkáme v případném sedmém dílu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Billy Zane je zárukou toho, že by snímek mohl být docela sranda. To v tomhle případě rozhodně platí, a tak se můžete těšit na pár jeho celkem ucházejících dialogů. Snímek ale funguje i v akční rovině, kdy některé ty odstřelovačské scény jsou skutečně docela dobré a napínavé. Sníper v moderním provedení je fajn. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia americká propaganda. Šírenie demokracie tentokrát neobišlo ani Gruzínsko, a tak si bradatí pastieri naplno mohli užiť láskavý prínos pomocou dronov, raketometov a skrytých zbabelcov, rozumej ostreľovačov. Chvíľu by si človek mohol pomyslieť, že snáď ide o komédiu, keď sa nafukovacie člny neponoria do vody ani po desiatkach utŕžených rán. Scenár je slabší, o hercoch sa asi nedá hovoriť, všetko je založené čisto na bezuzdnej streľbe ako z nejakej PC hry. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Bulharsku a Turecku. (GASTON73)

Reklama

Reklama