Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát budou kriminalisté postaveni před úkol vyřešit případ bezohledného motoristy. Vyšetřovatel Krejcárek (J. Krampol) pátrá po řidiči, který při noční jízdě srazil a zabil cyklistu. Na místě nehody zbylo jen minimum stop... Na policejní stanici se ve večerních hodinách objeví muž, který oznamuje, že nedaleko nalezl zraněného cyklistu. Když kriminalisté na místo činu dojedou, je muž už mrtev. Je evidentní, že postižený byl sražen autem bezohledného piráta, který z místa činu ujel, aniž cyklistovi poskytl pomoc. Po pachateli a jeho autě zbyla pouze rozbitá krytka koncových světel... (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdyby to byl Fiat, tak bych byl nešťastnej, kdyby Žigul, tak bych si zoufal, ale když je to bílá Škodovka, tak to bych rovnou skočil z okna." Mě tedy poručík Krejcárek dost bavil svou zarputilostí, kdy hned po nehodě sám slepil blinkr, vytěžil ospalého zloděje a začal pátrat mezi dvěma tisícovkami bílých Škod 120L, rok výroby 1976 a nahoru. A jelikož nadřízení neměli pro jeho pídivost pochopení, tak přitom musel zatknout lupiče, odhalit nenechavé pazoury uklízečky, pobesedovat s žáky a ještě předvést legendární honičku ukradené Škodovky s motorkou a policejní Volhou. Tentokrát toho bylo zkrátka hodně, ale Libor to ujezdil k mé velké spokojenosti. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalši díl "osmrdělý" tou pravou lidskou clovecinou. Je treba zminit predkritikem jiz zmineny dialog s Janou Bouskovou. + "Podplatit je chtel kazdej..." + Nadherna Rosulková. Tempu ublizilo ono zamestnani Krejcarka necim jinym, ale jako dokumentaci praci policie a jako ukazani hloubky zaulisi onoho "nikoho to nezajima..." to beru. Bod dolu za telefonat s "detickama," to se jaksi rezijne, strihacsky a posynchronne nepovedlo. Nepochopil jsem "prestrikavani na modro.".  9.5/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Srazit někoho autem a ujet – pomalu stejné svinstvo jako pedofilie…Krampol (Krejcárek) se do tohoto případu zakousne a už nepustí…ještě přitom stačí vyřešit další dva případy + honičku se zlodějem auta, která patří k tomu nejlepšímu, co nám tento díl nabídl. Konečně to totiž mělo i zajímavou atmosféru, okořeněnou opět o slušné herecké výkony i u vedlejších postav. Mladý Roman Skamene se tu mohl ohřát přeci jenom o trošku více… ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rudla Pekař v tomto dílu kupodivu nikoho nevyškolí, dokonce ani nevyhraje tipovací soutěž ohledně počtu bílých škodovek v Praze. Hlavní atrakcí dílu je tak automobilová honička jak z amerického filmu, která zahrnuje jednu vyvrácenou značku, jednu až dvě mrtvé osoby a dvě elegantně sražené popelnice. V závěru navíc fórkem s kočkou, myší a mlíčkem demonstruje Kamil svůj extrémně břitký smysl pro humor. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si zapnu dneska TV, abych mrknul na nějakou detektivku, tak se mi dostane zuřivá honba za teroristama, masovýma vrahama, chemickýma zbraněma, mutantama a co já vím a pak potkám Malého pitavala z malého města , kde Libor Krejcárek se stejnou zuřivostí hledá promačkaný blatník Škody 105. To je pak balzám na duši. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Když poručík Libor Krejcárek (Jiří Krampol) dává dohromady světlo havarovaného vozu, činí tak tehdy často používaným acetonovým lepidlem Kanagon. Znali ho především ti, kdo lepili mapírové modely. (Robbi)
  • Ve scéně v garáži, kde hovoří lakýrník (Vítězslav Jirsák) s Liborem (Jiří Krampol), je záběr na přestříkanou Škodovku, která má sundané stírací lišty (vidět jsou pouze kovové úchyty). V následné honičce, při stíhání Škodovky v dešti, je tato již osazena funkčními stěrači. (Kirman)
  • Tento díl se z části natáčel v Pražském Liboci, konkrétně část s automobilovou honičkou. (Winster)

Reklama

Reklama