foto

Vítězslav Jirsák

  • nar. 17.5.1940
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 18.1.1998 (57 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1998 Ex offo (TV film)
1997 Doktor Munory a jiní lidé (TV film)
1996 Bumerang
Ceremoniář
Draculův švagr (TV seriál)
Hospoda (TV seriál)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
1994 Andělské oči
O zvířatech a lidech (TV seriál)
Pevnost
Učitel tance
1993 Nahota na prodej
1992 Trhala fialky dynamitem
1990 Dáma z Berlína
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Modus operandi (S02E03)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
1988 Bankovní dům Daubner (TV film)
Druhý dech (TV seriál)
1987 Bony a klid
Figurky ze šmantů
Otevřené okno (TV film)
Zrcadlo nenávisti (TV film)
1986 Gottwald (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Cyklista (E05)
Šéfe, to je věc! (TV film)
1981 Měsíční tónina (TV film)
1980 Italské jaro (TV film)
Svítalo celou noc
V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Osamělý jezdec (TV film)
1978 Jak se zranit ve službě (TV film)
Ve znamení Merkura (TV seriál)
1977 Ikarův pád (TV film)
Oddechový čas
Zlaté rybky
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Ženitba (TV film)
1975 Čertova nevěsta (TV film)
Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Rytíř (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Dvacátý devátý
Jak přijít o život (TV film)
Konec semestru (TV film)
Královské řádění (TV film)
Královské usínání (TV film)
Ohnivý máj (TV film)
Píšťalka pro dva (TV film)
Poslední ples na rožnovské plovárně
Půlpenny (TV film)
Vrtkavý král (TV film)
30 případů majora Zemana (TV seriál)
1972 Rozhovor (TV film)
1971 Svět otevřený náhodám
1970 Žabí muzikál (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace