foto

Vítězslav Jirsák

  • nar. 17.5.1940
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 18.1.1998 (57 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ex offo (TV film)
1997 Doktor Munory a jiní lidé (TV film)
1996 Bumerang
Ceremoniář
1994 Andělské oči
Pevnost
Učitel tance
1993 Nahota na prodej
1992 Trhala fialky dynamitem
1990 Dáma z Berlína
1988 Bankovní dům Daubner (TV film)
Temná aréna (TV film)
1987 Bony a klid
Figurky ze šmantů
Otevřené okno (TV film)
Zrcadlo nenávisti (TV film)
1982 Šéfe, to je věc! (TV film)
1981 Měsíční tónina (TV film)
1980 Italské jaro (TV film)
Svítalo celou noc
V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Historie začíná pod kaštany (TV film)
Osamělý jezdec (TV film)
1978 Jak se zranit ve službě (TV film)
1977 Ikarův pád (TV film)
Oddechový čas
Smuteční hudba za padlé hrdiny (TV film)
Zlaté rybky
1976 Ženitba (TV film)
1975 Rytíř (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
Čertova nevěsta (TV film)
1974 Dvacátý devátý
Jak přijít o život (TV film)
Konec semestru (TV film)
Královské usínání (TV film)
Královské řádění (TV film)
Ohnivý máj (TV film)
Poslední ples na rožnovské plovárně
Píšťalka pro dva (TV film)
Půlpenny (TV film)
Vrtkavý král (TV film)
1972 Rozhovor (TV film)
1971 Svět otevřený náhodám
1969 Žabí muzikál (TV film)

TV seriály

1998 Tři králové (TV seriál)
Přívěsek (E03)
Nosiči vody (E02)
Depeše pro Londýn (E01)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
Hospoda (TV seriál)
Stávka (S01E20)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
Život na zámku (TV seriál)
Ukazatel směru (S01E21)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Sázka (E02)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Modus operandi (S02E03)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Veronika a páv (E03)
Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Fantóm podniku (E04)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
1986 Gottwald (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Cyklista (E05)
1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Archa Noemova (E03)
Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)
Příliv naděje (E01)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)
Návrat princezny (E05)
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Pán ze Salcburku (S03E01)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Starost (E04)
1975 Matka (TV seriál)
Útěk z domova (E01)
Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Svatba (E06)
Zvednutý kámen (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace