Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo sa dopekla stalo s týmto seriálom?! Čím ďalej tým horšie. Už pri Freak show som sa dosť nudila ale verila, som, že Hotel prekvapí. Neprekvapil. Ani jedna postava, ktorú by som si obľúbila. Všetko tak predvídateľné, kto bol v šoku keď odhalili vraha desatora tak je totálny debil. Konanie postáv totálne primitívne. Samozrejme mojim očiam Hotel ulahodil. Čo sa týka zvráteností a nechutností, tento seriál ma asi nikdy nesklame. Bohužiaľ čo sa týka príbehu, ide to do sračiek. Tento seriál vlastne ťažil iba z toho, že vám môže ponúknuť holú riť Lady Gagy. Čo mi samozrejme neprekáža ale keď je príbeh oničom tak je smutné, že jedine čo vo mne vyvolalo dáke emócie boli iba sex scény. Navyše dej bol tak neskutočne deravý. A akože to, že mi z Finna spravili teplého nechutného modela, čo má rád kakaové venčeky a plešatých starcov, tak to mi akože veľmi ranilo srdce! A samozrejme pripájam sa k ostatným, pretože je to pravda. Jessica Lange tu chýbala. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryan Murphy v AHS: Hotel zpočátku naservíroval divákům přesně to, co sliboval už dva roky a co jsem očekával od Coven a částečně i od Freak Show – módní, krvavou a sexy noční můru, kde si postavy vjedou do vlasů div ne rovnou na mole v průběhu módní přehlídky. Murphy tentokrát skládá poctu srdcovkám jako je Osvícení, Hlad nebo Se7en, jenže z originální vaty, která by měla držet jednotlivé výjevy pohromadě se nakonec stala největší slabina páté sezóny. Výsledek se tak podivně tříští, nedrží pohromadě, přichází s neuspokojivými řešeními a spěje k pochybnému happy endu. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

super zacatek..pripominalo to saw, reseni pripadu..potom trosku upiri romantiky a pak se ztoho stal hroznej plebs...nejvic me bavilo vysetrovani pripadu a historie hotelu, kdy si hotel postavil masovej vrah aby mel svuj mlejnek na maso, ktereho Evan Peters zahral bravurne..uklizecka byla taky fajn..jinak hrozna sracka.. bohuzel :( ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Seriál American Horror Story se mi rychle dostal pod kůži, a vlastně mě to dost bolí dávat této sérii tak nízké hodnocení, ale nemohu si pomoci. Naprosto mě sledování AHS touto sérií přestalo bavit. Moc jsem od této série neočekával abych nebyl právě zklamaný, ale ve finále je to pro mě stejně utrpení, které jsem při předchozích sérií nezažil. Jakoby se rozhodlo u kulatého stolu, že Hotel bude o nechutnostech, krvi, sexu, krev, sex, nechutnost, krev, sex... a tak stále dokola. Kde je ta atmosféra předchozích sérií? Ještě se mi nestalo abych zapomněl, že vlastně před pár dny se vysílal nový díl, nebo abych se do nějakého seriálu musel tak moc nutit jako do Hotelu. Takže se nutit přestávám. Počkám si, třeba se mi na Hotel nálada vrátí ale pro teď je pro mě Hotel u ledu a vlastně mě nezajímá (nebo je mi to fuk), co bude dál. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PILOT: Je to prostě dobře zahranej, napsanej a natočenej úlet do života psychopatů, feťáků, deviantů, unesených lidí, zlomených policistů a lidí v matracích. Po pilotu ,,slabé" 4* ale věřím tomu, že si to úroveň udrží, ne jak u Coven a Freak show. Gaga je odporná ale i tak ji žeru. Padlo moc otázek na které se už odpovědělo tak mě zajímá jak to bude dál. U pátýho dílu zdar. PO PÁTÉ EPIZODĚ: Pořád si to drží skvělou atmosféru a úroveň. Čtvrtý a pátý díl jsou navíc tak překvapivě obohacující, že se mi Hotel líbí asi nejvíc ze všech sérií. Jen celkem nechápu kam nás dovede dějová linka ze školy, ale uvidíme. Zřejmě zdar až u finále. FINÁLE: Stálo upřímně za hovno, nebýt happy endu, dám 5*. Takhle je to po Asylum druhá nejlepší série spolu s první sérkou. 4* bohatě stačí. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V predošlej, štvrtej sérii, si herec John Carroll Lynch zahral úlohu klauna Twistyho, ktorého inšpiráciou bol sériový vrah John Wayne Gacy. V tejto sérii už herec stvárnil samotného Johna W. Gacyho. (Steny94)
  • Tvůrce Ryan Murphy o sérii Hotel řekl, že chtěl vytvořit něco skutečně temného a krvavého. (LilyDeLarge)
  • Hotel Cortez je inspirovaný skutečným hotelem v Los Angeles – Hotelem Cecil, který je i vzhledově podobný jako Cortez. Také se nachází spousta podobností mezi Cortezem a Cecile, např. když je zmíněno, že se v jistém patře nemá pít voda z kohoutku, tak se jedná o narážku na Elisu Lam, která se do Cecilu ubytovala v roce 2013 a její tělo se našlo v nádrži s vodou, kdy si zákaznící stěžovali na podivnou vodu. Také byl v době svého řádění americký sériový vrah Richard Ramirez ubytovaný v Hotelu Cecil, stejně jako v seriálu. (Knowho)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama