Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První čtyři díly paráda, jenže to podcenili, byla velká pauza a další díly šly do sra*ek, doslova. Sice to ze začátku byl jenom soubor gagů, ale bylo odvážný, vtipný, velká parodie na českej fotbal (až v dalších dílech trošku nabylo stopáže a už se jel nějakej příběh), kterej je skandálama prošpikovanej a všechny camea potěšila. Kdo o tom něco ví, tak v tom ty reálie poznal a třeba Řepka byl vůbec to nejlepší na druhý půlce. S nucenou výměnou Prachaře to taky dvakrát nevyhráli a budou se muset hodně snažit, aby v další sérii (spíš filmu) ještě Lavi měl co nabídnout a jen trapně nedováděl na Facebooku. Ale pořád 70% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na velmi krátkou stopáž je to povedený seriál z fotbalového prostředí. Není to vyloženě jako okresní přebor, ale jde o "velký fotbal" s důrazem na připomínky afér v našem fotbalu, ať již kolem Ujfalušiho, Bednáře, Křetínského, Limberského atd.. Neopomenou se ani témata jako Rosický. Za mne tedy povedené a největší překvapení je dvojice Štáfek-Prachař kde jsem ani od jednoho nic nečekal a oba hrají velmi dobře. Bohužel postupně seriál ztrácí šťávu a tak jen 3z5. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mohlo jít o další internetovou perlu, bohužel projekt vznikl pod záštitou VOD paskvilu jménem Obbod. Jejich strategie na Youtube je taky hodně zajímavá. Jasně, začneme to tam nahazovat, ale pak se na to v půlce vyserem! K čemu druhý příjem. Geniální! Možná nejhorší je, že tvůrci evidentně nebyli připravení na tak masivní úspěch pilotu a zřejmě mysleli, že bude stačit vydávat jeden díl za měsíc. To nahodilé vypouštění epizod působilo strašně amatérsky. A to se bavíme o pouhých pěti dílech. Dalších pět snad ještě na konci roku 2016 nebylo ani napsaných. Velká škoda, hlad po Lavim byl obrovský a mělo se toho využít. S1: 60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

5 let uběhlo od zrození Vyšehradu a "hvězdy" Laviho a stejně i skrz tenhle krásnej příklad toho, jak by to být nemělo a jak solidně v prvotním rozkvětu projebat kariéru, se stále dodneška najdou rádoby fotbalisti, kteří svůj supr talent totálně protopí v chlastu, kurvách, fetu, kérkách a reklamách!... Hm, to Lavi zřejmě málo tlačil na pilu. Proto doufám, že letošní večerní Fylm Vyšehrad už mnohým talentovaným fotbalovým nadějím otevře oči a nenechá je spadnout na tu druhou stranu s názvem "ostuda a promrdanej potenciál"! Štáfek je dobrej borec, kterej umí a jde geniálně s dobou filmu! 90% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Nazdar kopyta. Lavi je fenomén a to především díky skvělýmu podzimu. Sice mu po zimní pauze výrazně zvlhnul střelecký prach, v závěru ale přece jen trochu napravil zklamání ze zpackanýho jara. Takže abych to shrnul, prvních pět dílů je na velmi dobrou a kdo se nezasměje ani u zápisnýho, může to s Vyšehradem rovnou zabalit. Po pěti dílech a pauze ale přichází jakási bezradnost, kterou nejvíce demonstruje hodně slabá a v rámci celýho seriálu jednoznačně nejhorší epizoda s beďarem. Finále je na druhou stranu docela fajn, zvlášť pokud se taky nechcete dožít doby, kdy budete chodit na zápasy, aniž byste věděli, jak to dopadne. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Epizoda je inspirována kauzou odchodu fotbalisty Tomáše Řepky ze Sparty Praha, při kterém údajně ukradl klubovou kasu s příspěvky od hráčů. Sám Tomáš Řepka si zde střihl povedené cameo. (NiWi)
  • V tomto díle se objeví dva bývalí čeští fotbalisté Jan Rajnoch a Radek Sňozík. Oba v době uvedení epizody působili v amatérském fotbalovém klubu Real Top Praha, ve kterém v té době také hráli osobnosti z kulturního a sportovního prostředí včetně představitele Laviho (Jakub Štáfek). (Wh1t3W0lf)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama