Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou nevinní občané po celém Metropolis a v Gotham City páchat zločiny jako z nejhoršího snu, hledá Liga spravedlivých příčinu mimo tento svět – v říši nadpřirozena! V závodě o čas se Batman obrátí o pomoc na jediného muže, který se nadpozemským silám dokáže postavit: na Johna Constantina. Obvykle arogantní sólista Constantine brzy zjistí, že temnou moc může porazit jen tajemný tým ve složení Zatanna, Deadman a Etrigan Démon a sázka na divokou kartu, kterou se Constantine zdráhá povolat. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Justice league Dark mám rád. Rovnako ako Constantina a Zatannu a samozrejme Deadmana a Swamp Thinga. Ale animák, je stále len animák a potenciál naozajstnej rezby je stále v nedohľadne. Je to fajn, ale neprekračuje to svoj tieň daný filmovým druhom a diváckou prístupnosťou. Ale ako spestrenie je to okej. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Matt Ryan, který si perfektně střihnul Johna Constantina ve skvělém, ale zrušeném seriálu, se vrací, aby alespoň propůjčil svůj hlas animovanému Constantinovi. Spolu s ním se tu kromě klasických hrdinů z Justice League, objevují také neokoukané postavy jako Zatanna, duch Boston, démon Etrigan aka Jason Blood anebo Bažináč. Po dlouhé době přišli animátoři DC filmů s něčím trochu originálnějším a neokoukaným. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Temný příběh z DC dílny,proto mam rád DC a ne Marvel,protože marvel jsou pro mě klasické pohádky ,zde jsou alespoň nějaké příběhy a není tu nacpaný humor na sílu kam se jen podíváte.Příběh o démonech z ne tak klasickým hrdinou Constantinem je opravdu paráda a klidně bych se nezlobil kdyby toto bylo natočeno i jako klasický film.Postavy jsou tu dobře vykresleny a jejich tu opravdu dost,příběh taky dobrý no a Batman je zde taky :-).Za mě celkově 90% a pět hvězd. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

DC znova oživuje Constantina? Ok, jsem všema pro, film s Revesem byl sice super, ale hlavní postava prostě nebyla Constantine a v nedávném seriálu sice pobíhá anglánskej, cynickej blonďák v nehezkém baloňáku, ale scénář psal cvičenej papoušek po amputaci pařátků. A v animované podobě je Constantin docela fajn, ale... Ti hrdinové s pláštíky se do příběhu hrozně nehodí a tak nějak jsou tam jako pěst na oko. První půlka je docela fajn, shánění kumpánů funguje jako slušná týmovka a akorát ten Batman je tam absolutně zbytečný - potud by to docela šlo, kdyby závěr nebyla absolutně sterilní nuda, kde se všichni mlátí a někdo sem tam hodí vohnivou kouli... Hm, fakt super, fakt že jo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem netušil, že je Constantine takhle mocný. A navíc tak cool, obzvláště s hlasem Matta Ryana, kterého známe ze seriálu. Obecně tyhle adaptace komiksů od animované odnože DC mě málokdy zklamou a spojit magiky s Batmanem (a jeho neskutečně cool "Hmm", a to prosím i bez Kevina Conroye) je vyloženě brilantní tah. Jestli filmové Dark JL někdy vznikne, tak určitě ne v týhle podobě, to by muselo stát tak miliardu. Doufám, že Jay Oliva bude i nadále s dalšími komiksovými animáči pokračovat, jelikož tyhle 70 minutovky si dám kdykoliv s chutí...9/10 ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vzhled postavy John Constantine je navržen dle zpěváka Stinga. (Puxina)

Související novinky

Co se děje s Justice League Dark?

Co se děje s Justice League Dark?

30.08.2017

Comicsoví fanoušci prahnou po návratu Johna Constantinea a zatím se bohužel neblíží. Po zrušeném seriálu se začala chystat týmovka Justice League Dark, v níž měl John potírat démony s pomocí Bažináče… (více)

Reklama

Reklama