Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (101)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, snímek „Killing Ground“ by klidně mohl být ještě o něco drsnější, ale i tak si myslím, že to, co nám bylo prezentováno, bylo docela dost. Záporáci jsou přesně tak odporní, jak byste si přáli, osud jednotlivých postav není pěkný, ale s tím se muselo počítat. Jak říkám, na filmu není nic extra originálního, ale v tomhle případě to vůbec nevadí, protože dostanete, co chcete, a je to dobré. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Rodinná pohoda s dospívající dcerou a děťátkem vs. aussie redneck hovada. Kruté drama nejprve o dvou časových rovinách, které paralelně gradujou k o to intenzivnější tragédii, a následně nepředvídatelně probíhající boj o přežití. Střihově promyšlené, audiovizuálně minimalistické. Z chladu a klidu, jakým je film vprávěn, jde o to větší mráz po zádech. Exploitation scén jsme ušetřeni, přesto se nám u jiné scény zastaví dech, jako už dlouho ne. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nevydařený campingový pobyt v buši. Nečekejte ovšem něco tak drsnýho a syrovýho jako třeba slavný britský Eden Lake, tihle Australáci zvolili jinou filmovou řeč - ospalé pomalé tempo se zajímavým střihem a opravdu dlouhou předehrou před hodně decentním exploatačním finále. To bych já osobně považoval spíš za plus než mínus, pomalý filmy mi většinou sedí. Ale neseděli mi pan doktor a jeho nastávající. Zatímco hippie rodinka z první dějový linie mě zajímala, vzbudila moje sympatie a následně i soucit, páreček zaláskovaných měšťáků mi byl od začátku protivnej, svými xichty i kecama, hlavně ten chlápek. Jo, chápu že měl bejt vykreslenej jako srábek, kterej ani neumí vyměnit rezervu, ale čeho je moc... (SPOILER) Zaprvý jsem soptil, když nechal ležet na zemi kulovnici u chcípajícího aboridžinskýho mulata (šmarja i když neuměl střílet, tak použít by jí snad nějak zvládl). A zadruhý tehdy, když srazil na zem nadrženýho blonďáka a vzápětí začal utíkat pryč. Kristepane tyhle scény mě fakt derou - i když se třeba neumím prát, tak mu aspoň v tom momentě třeba narvu prsty do vočí, nebo prokousnu krk, nebo tak něco, prostě se ho budu snažit vyřadit... Blbec. A nejvíc mě naštvalo, že taková hnida to nakonec přežila. Nejlepší scéna - budoucí pí doktorová jde k autu a za ní se na několik nekonečných vteřin mlčenlivě objeví potácející se polomrtvé batole, fakt síla. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začíná to vypadat, že kempování v Austrálii je stejně nebezpečné, jako chytání bronzu na střeše velitelského centra IS v Rakká.. Dvě nelineární dějové osy (jakkoliv odhadnutelné) přidávají na napětí, oběti i kriminální živly jsou už od začátku exponovány tak, že není místo pro lhostejnost ani odpuštění, vyvrcholení si originálně pohrává s lidskou slabostí a goreprostý Damien Power jako bonus naservíruje několik opravdu drsných momentů (batole za zády Samanthy, celá scéna se střílením plechovek). Nevím, čím to je (snad odkaz trestanecké kolonie), ale Australané umějí natočit thrillery/horory prosté nadpřirozených prvků a přitom plné hmatatelného a velmi intenzivního zla.. P.S.: Nezmar Ollie byl snad vytvořen Skynetem. Chce se mi věřit, že to zvládl.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Škoda nezáživné první poloviny, protože jinak to mohl být jeden z nejlepších survivalů posledních let. Ale i tak to stálo za to, protože jakmile dvojka vidláků překročila tu správnou hranici, strhnul se solidní masakr, který dokázal nadzvednout tlak i bez nějakých gejzírů krve a rád bych upozornil vlastníky batolat, že by mohli dostat infarkt. A potěšilo i obsazení neokoukanými herci, kteří do svých partů bez výjimky dokonale seděli. 65% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno