Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Za 15 minút dokázať, že sa človek zasmeje, je šokovaný a aj si poplače. To je podľa mňa celkom úspech. Beriem na vedomie, že to bolo pre dobrú vec a myslím si , že to splnilo túto úlohu, okrem toho, že sa milovníci Love Actually, aj keď bola skvele ukončená dočkali svojho finišu po toľkých rokoch. Radšej skvelých 15 minút, ako dvojhodinovým prepadákom zničiť skvelý film. Zaujímalo by ma, ako dopadol pár Alan a Emma, škoda , že sa Alan Rickman tohto skvelého nápadu nedožil. 5* ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jediné, to co splňuje, je dlouholetá touha vědět, co se s nimi stalo dál. Na to to hraje, tím to vydírá. Několik skečů spojených dohromady tou nejjednodušší linkou bez nějaké originality a vtipu. Chápu, že je to zakázka na charitu, ale je to děsivě slabé a připomíná to některé Silvestry na Ćeské televizi. ()

Reklama

anti.rybka 

všechny recenze uživatele

Až se jednou bude učit o filmové vlně zhruba od roku 2016, doufám, že nebude trvat dlouho, bude to vlna plná "remaků" a dvojek úspěšných filmů. V obou případech je to téměř vždy (omlouvám se za výraz) průser. A výjimkou není ani toto krátké pokračování Lásky nebeské. Přijde mi jako by ve filmovém světě došli nápady a vše se pořád točí do kola a člověku se to začíná zajídat. Asi je potřeba doufat, že "fantazie je všude kolem nás" a že přijde nová filmová vlna a hlavně filmový konzumenti, kteří to opět vrátí do správných kolejí. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic originálního. Tvůrci se snažili navnadit diváky a fanoušky Lásky nebeské krátkým pokračováním, ale vlastně jsme viděli úplně to stejné, jen o pár desítek let později. Příběhy a zápletky se opakují, ale na druhou stranu bylo hezké vidět mé oblíbené postavy v současnosti a zjistit co právě dělají, smutné je to, že se nikdo z nich nezměnil, jakoby se zasekli na jednom místě, takže ano, mohlo to být originálnější. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson nezklamal, ze schodů tancující Hugh Grant a věčně coverový Bill Nighy taky ne, ale jako naprostá bomba mi přišel Colin Firth... Přesto, když jsem se uprostřed Grantovo proslovu koukal na to, kolik času zbývá, tak si říkám: "To je jako celý???" I když jsem rád, že jsem se dozvěděl, jak se to mohlo s hlavními postavami táhnout dál. A přiznejme si, že ve skutečným světě by se nic z toho takhle nestalo... Pro mě je to celkem fajn pokračování jediné romanťárny, kterou uznávám. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama