Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pocitovo najslabšie z troch posledných filmov. Obsadenie síce fajn, dokonca aj Tvajlajťáčka ukázala, že má mimické svaly, ale naivné až to bolí. Keby to bola vyslovene paródia, tak to beriem, ale ono to paródia byť zrejme nemala. Čo potešilo, tak úloha pre Jonathana Tuckera, ktorý si strihnul pekného tvrdého hajzlíka. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi slušně obsazený recyklát, bohužel bez špetky koření a šťávy. Moc tlačí na pilu. Přidat více akce a vtipu. Udělat z toho zábavný kousek. Vždyť má jít o komerční zábavu nebo se snad mýlím? Na štěstí se pořád něco děje, takže se tenhle snímek úplně nerozplizne. Překvapením pro mě byl Patrick Stewart. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Andílci ve složení Diaz/Liu/Barrymore nebyli žádnou náročnou podívanou, ale jednalo se o jedny z nejoblíbenějších hereček té doby, které mezi sebou měly velice dobrou chemii. A to je něco, co tyto nové tváře postrádají. Kromě toho se scénář bere zbytečně vážně a snaží se sem narvat hned několik kompletních zvratů. Úplný konec ve formě výcviku Andílků pak zabil veškeré drobné klady, které se daly filmu přiznat. Ani jako kulisu neberu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stiskla jsem mu carotis a odkysličila jeho mozkový kmen." Jane je úžasná. Zamiloval jsem se do ní a užíval si každou chvíli s ní. To se mi občas stává. Měl jsem prostě oči pouze pro ni, takže jen matně tuším, že tam byly i další postavy. A možná to mělo i děj ... ale tím si nejsem úplně jistej. Každopádně se tam střílelo, bojovalo a cosi tam bouchalo. To je ale celkem jedno, protože Jane je krásná, pružná a statečná. A já díky ní vím, že snad ani nejsem rasista. Možná až takovou hloubku ten snímek má ... ale spíš ne. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama