Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v blízké budoucnosti. Policie stávkuje proti svému zaměstnavateli, společnosti OCP, a obyvatelstvo je sužováno řáděním ozbrojených gangů, navyklých na silnou drogu zvanou Nuke. Kybernetický organismus Robocop se svojí partnerkou Lewisovou pokračují v boji proti zločinu a snaží se především dopadnout gangsterského šéfa Caina, s nímž má ale OCP naprosto jiné plány... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po povedené jedničce přišla povedená dvojka, která je myslím v mnoha ohledech ještě o chloupek lepší - košatější a bizarnější scénář (inu Frank Miller), působivější efekty (RoboCopova držka je fakt nářezová!), zajímavější herci, vypečenější žerty, vtipnější reklamy, spousta skvělých hlášek... "Říkal jsi, že ho jenom vyděsíš!" "A nevypadá vyděšeně?" A třešničkou na dortu jsou sprosté, kriminálnické a vraždící dětičky, obzvlášť ten ulízaný malý gangster je roztomilý - když mu došly náboje v samopalu a rozhodl se tedy uškrtit policajtku strunou, chlámal jsem se jako tupé hovado. Blbost, ale zábavná. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $45,681,173Tržby Celosvetovo $51,400,000║ Nakoniec celkom slušné pokračovanie, zlaté 80.roky(aj keď už koniec), kde sa nebáli troška surovosti(operácia je fakt sila), krvi a poriadnej akcie(súboj Robocop vs Robocop 2 má grády, nápaditosť), príbeh újde, triky a masky na dobrej úrovni, spokojnosť. /75%/ ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Méně krve, více kulek, zamotanější děj, více postav, brutálně přeplacané a minimálně o dvě třídy horší oproti jedničce. Film který klasicky spadá do dvojkového syndromu. Všeho více je ve finálě akorát méně. Verhoeven věděl proč dát ruce pryč. Kershner si udělal akorát ostudu. Dva puntíky za našláplou akci a některé technicky zdatné sekvence. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

O třídu horší, než první film. Ani ne tak temnějším pojetím, jako WTF momenty a příběhovými nápady (vážně malý kluk může být šéfem drogového kartelu, kterého všichni poslouchají?), které jsou zde zpracované v tak divné formě, že to činí celé pokračování až stupidní. Palec nahoru za linku Robocopa a jeho upgradem ze 3 systémových zákonů, kterými se řídí na 300. A též za linku krachujícího Detroitu a pokusy o Robocopa 2. Mínusy za psycholožku, drogový kartel a zmíněné příběhové kiksy. Prostě průměr. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to pokračování a je strašně moc vidět, jak se to v něčem opičí po prvním filmu. Jsou zde ale docela zajímavé prvky, které by třeba dobře fungovaly v komiksu, ale na plátně ani moc ne. Frank Miller napsal scénář, který by jako příběh komiksu fungoval, ale pro film, i když v sérii, je přece jen třeba trochu víc. Trikově je to však msty parádní. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (25)

  • Speciální efekty byly vytvořeny pomocí počítače Commodore Amiga. (HellFire)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 45,7 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama