Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si mohl podat ruku s filmem Temný rytíř povstal. No ano, je to uplně to samé.. samozřejmě je tu jen ten časový rozdíl s technikou, jinak naprosto stejně "velkolepé", záporák co se tváří celý film drsně a pak má neuvěřitelně debilní smrt, město naruby, převraty, akce, pár až trapných scén.. přesně jako Dark knight rises.. nechápu tedy ty rozdíly v hodnocení lidi :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti Robocop je pre mna srdcovkou, kedze som ho ako maly videl v kine. Robocop dokonca zacal lietat a to bolo tak cool. Kedze je tento diel do velkej miery cieleny na detskeho divaka, tak sa nedivim, ze fanusikom uchylnych a ultrabrutalnych prvych dvoch dielov nevonia. Mne vynimocne umierneny rating nevadi a dokonca ma trojka bavi viac ako nezazivna dvojka. Vdaka tej umiernenosti aspon tento diel nepôsobi tak absurdne ale ako relativne normalny akcny film. A akcie tu je dostatok a aj po rokoch ma jej prevedenie bavi. Kopa vybuchov a prestreliek, nejaka ta nahanacka a k tomu velkolepe finale. Konecne Robocop dostal aj nejakeho adekvatneho supera. Namiesto obrneneho kuraťa z predoslych dielov, ktoremu robia problemy aj blbe schody, tu je schopny samuraj cyborg. A hned niekolkokrat. Slabsie je na tom hlavny zaporak, ktory nepôsobi prilis drsne. Asi preto lebo mi cely cas pripominal Steve Martina. Pamätam sa, ze ako maleho ma mrzela smrt postavy Nancy Allen. Teraz som si ju celkom uzil, kedze jej postava bola v celej serii zbytocna. Trochu otravne pôsobi detska vsetkehoschopna hackerka. Toho sa mohli vyvarovat. Zmena predstavitela Robocopa ani nie je prilis viditelna. V maske a behom akcnych scen to je jedno a osobnu liniu tu uz nema skoro ziadnu. A ako bonus som si po rokoch vsimol aj Shane Blacka ako jedneho z policajtov. Ten chlap ma prsty snad v kazdej serii z prelomu 80/90 rokov. Plusom je aj soundtrack, kedze tu skvela ustredna tema hra castejsie ako v minulych dieloch. Takze ja som s tymto dielom celkom spokojny, ale ako celok ma seria o Robocopovi zdaleka nenadchla tak ako volakedy. 6/10. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ke svému vlastnímu překvapení jsem zjistil, že jsem Robocopa 3 ještě neviděl a... teď můžu říct, že jsem vůbec o nic nepřišel. Mám takový pocit, že scénář psala ta malá holka, co tam hraje, pač něco tak pitomého se jen tak nevidí – a nevidělo ani v devadesátých letech, které byly na akční kraviny pohříchu tak bohaté. Příběhově už nemá ten plechovej polda prostě co nabídnout, a tak se celý děj točí kolem vyhánění nebohých občanů z domovů, za které se Robocop samozřejmě postaví, přičemž taková ta samoúčelnost některých scén a dialogů je do očí bijící a uráží divákovu inteligenci. No blbost je to ukázková, hodná odpadu, já dávám jednu hvězdu za Carol Christine Pounder v roli Berthy. Ono – ne že by tam nějak herecky vynikala – ale k téhle herečce mám prostě respekt od chvíle, co jsem jí viděl v Shieldu. Jinak je tenhle film děsný šit, který předchozí dva zdařilé díly nestoudně poplival a neměl nikdy vzniknout. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou filmek neni tak špatný, jak bych od zdejšího hodnocení čekal. Popravdě si filmek z minulosti vůbec nevybavuju, ale když jsem ho teď viděl, přijde mi to jako stará béčková sci-fi klasika, která nic velkolepého nenabídne, ale na jedno zkouknutí po dlouhý době vystačí. Děj filmu pokračuje a RoboCop má plné ruce práce s likvidací všech, co porušují zákon. Za mě 50% :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jen protože to bylo do série a proto, abych se ujistil, že Robocop jakého znám je mrtev. To proč jsem film Robocop milovat tady celkem solidně zadupali do země. Horší to být nemohlo (oprava... mohlo... stačilo vidět jeden díl seriálu Robocop: Temná spravedlnost. Pokud tedy u Robocopa 3 trpíte, pusťte si jakýkoliv díl seriálu a hned to budete vidět s třetím pokračováním o mnohem lépe... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Když zraněný RoboCop (Robert John Burke) leží u povstalců na stole, je zřetelně vidět, jak herec v obleku dýchá a vzdouvá se mu pravidelně břicho, což by se u kyborga dít nemělo. (Stejšn)
  • Film byl natočen již v roce 1991, ale premiéry se dočkal až o dva roky později, jelikož se produkční společnost Orion potýkala s finančními problémy. (HellFire)

Reklama

Reklama