Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že Tour de france som (predovšetkým ako teenager) sledoval a sledujem (Ulrichovi som držal palce aby porazil Armstronga asi tak ako našim hokejistomj vo finále v Gotteborgu) , napriek tomu že meno Lancea Armostronga vyslovujem v rozhovoroch ako chodiaci doping, napriek tomu že uťahovanie si zo športu ako takého nemám príliš v láske musím povedať že toto sa vydarilo. Pravdepodobne jedna z najlepších paródií, aké kedy vznikli a paradoxne na športové dokumenty, ale takto to proste je. Neviem či ma najviac pobavil dzepárd alebo cheeter alebo to že korektnosť poslali autori ku dnu na celej čiare aj s feminizmom, rasovými predsudkami alebo všetkým dohromady, toto by nemalo uraziť žiadneho športového fanúšika. Doping tu bol a bude a pozrieť to práve v čase keď Tour de doping opustil náš Touriminátor bolo akousi čerešničkou na torte. Ak satira naozaj vtipne poukáže na to, aká je celá spoločnosť pomýlená je lepšia ešte ako gule trénerky plávanie na americkej strednej škole v Scary Movie...dávno som sa tak dobre nepobavil, aj keď sa našlo niekoľko slabších momentov... ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Kdo už viděl 7 dní v pekle, od těchto kluků taškářů a má rád tenhle mix absurdního, dementního a zároveň inteligentního humoru, ten ví, co má čekat, nebude překvapen....a bohužel ani mile. Je to v podstatě to samý, ale předchozí sportovní počin ze stáje SMS mi přišel vyladěnější a víc konzistentní. Tohle je pouze smršť absurdních scének, někdy geniálních, jindy méně. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Szymanski a jeho parta si po Wimbledonu vzali na paškál další významnou sportovní událost a to Tour de France, která je pro parodie vděčným tématem, a dle mého názoru se s tím popasovali lépe než v případě Wimbledonu. Některé momenty byly opět sice výrazně za hranou, ale na druhou stranu je tu spousta skvělých situací. Celkově se jedná o hodně povedenou parodii. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Cyklisti jsou neuvěřitelní sportovci, co se týče vytrvalosti, ale většina z nich se pere jako malé děvky." Když to tvrdí Mike Tyson, tak to musí bejt pravda. Na to vsadím svoje ucho. Taky musím ocenit, kolik známejch tváří se nechalo ukecat k účasti na týhle nebetyčný kravině. Zejména "zatemněnej" Lance byl skutečně boží. Jsem pro to, aby se mu vrátily všechny trofeje, protože v nadopovaným pelotonu byl bezkonkurenčně nejlepší nebo měl alespoň nejlepší materiál. A pokud si někdo myslí, že to tvrdím proto, že taky dopuju, tak to není pravda. Vždyť kokain, heroin, anabolický steroidy, oxabolon i nandrolon jsou mý krvi obsaženy naprosto přirozeně. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama