Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěrné a často překvapující odhalení hvězd a osobností v originální diskuzi moderované generálním ředitelem TV Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (35)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pořad hodnotím nadprůměrně hlavně kvůli sympatickému a inteligentnímu moderátorovi. Hosty v pořadu, který jsem viděla, byly shodou okolností dvě ženy - politička a herečka. Mluvily docela zajímavě a neměla jsem z nich negativní pocity (politiky a političky skutečně nemusím). Ringo Čech občas situaci vtipně okomentoval, pořad měl spád a dokonce i doprovodný orchestr se zpěvačkou byli fajn. Snad budou i další díly stejně zajímavé. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je jen další nastrčený panáca (z řad řízené opozice) kdy plní zakázku těch sil (řekneme vyšší moci), které nad nim drží ochrannou ruku. Jinak by si nikdy nemohl dovolit to, co si dovoluje. Tady vůbec nejde o soupeření mezi ČT a TV Barrandov. Jde o boj mezi židy! A jak jsem k těmto závěrům došel? Po shlédnutí pár jeho vystoupení musím konstatovat, že všechny jeho debaty jsou čistě účelové …tedy povrchní. On nikdy neimprovizuje. Soukup jede vždy podle not, které mu byly připraveny předem. ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro zoufalé dělaný zoufalými lidmi. Jarda je zkušený "mediální magnát" a ví, že něčím musí ten vysílací čas zaplácnout, ale moderátoři jsou kurva drahý, tak proč si nemoderovat pořady sám? Otázku hostů vyřešil snadno, přes sve bulvární kanály nalapal téměř irelevantní celebrity, které berou jakoukoliv příležitost se propagovat v televizi jako dar z nebes. A tak v "talk show" rozpačitě sedí pohromadě podivná směska lidí a čeká, kdy jim Jarda nahodí nějakou tu repliku, aby na ni mohli navázat a udělat si trochu té reklamky, že jo. Vždyť ta kniha/album/atd. se samo neprodá. A v mezičase zírají někam do prázdna nebo se nuceně smějí "vtipům. Soukup tímto pořadem určitě nenašel díru na trhu, ale dno mediální tvorby možná ano. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Talk show. Talk to možná je, ale rozhodně ne show. Je to talk se spřízněnými dušemi Jaromíra Soukupa, které si zve proto, aby s nimi mohl debatovat o tématech, která mu jsou tak blízká. Jako tomu ostatně je i v ostatních jeho pořadech. Měl jsem to štěstí, že jsem viděl epizodu s Danou Morávkovou a musím uznat, že to ze začátku nebylo úplně nejhorší, vypadalo to na docela snesitelný rozhovor, kolem Soukupa (jako již tradičně) lítalo hejno much a neotravoval svět svými přiblblými názory. Pak tam začali rozebírat tragické zrušení tragicky nepovedených Sousedů, Jára se rozbrečel a v pláči pokračoval i nadále, kdy nakousl, že se mu všichni smějí, protože je prý špatný moderátor. Až se mi chtělo brečet taky. Bylo mi, chudáčka, skoro líto! 1%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama