Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

lamps 

všechny recenze uživatele

The Silence z vás nevyždímá poslední kapičku strachu a ve výsledku není nijak podnětným nebo dokonce originálním hororem, ale přece dokáže nastolit podmanivou atmosféru a vykreslit věrohodný portrét společenského kolapsu. Závěr na jednu stranu přichází moc náhle, avšak krátká stopáž vyprávění svědčí a divák se nejenže nebude nudit, ale pravděpodobně si zvládne k postavám a jejich situaci také najít potřebnou cestu. Více zde. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Velice slušný horor, který prakticky tratí jen na tom, že je takovou kopií Tichého místa. I já sám bych hodnotil i lépe, ale když člověk viděl něco prakticky stejného, ale mnohem lépe zpracovaného, tak nemohu jinak než Potichu ohodnotit jako lepší průměr. Díky tomuto filmu jsem však byl opět obohacen hereckým uměním Stanleyho Tucciho, který může hrát však v čemkoliv a vždy film obohatí. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Po slabej Amelií som si dal lepší žáner , a to horor. Tentokrát od netflixu, produkcia roku 2019. Tuším že aj dnes je premiéra. Ale musím uznať že tých hororov na spôsob bird box a tichého miesta začína pribúdať. Na druhu stranu takéto filmy ma asi nikdy neprestanú baviť. Záver je tak trošku prehnaný ale to sa dá odpustiť. Aj tak ma to bavilo a ide o podarený horor-thriller. 4* ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Silence je velmi nepodařeným klonem úspěšných snímků "A Quite Place" a "Bird Box". Téměř po celou dobu stopáže se zde totiž nic neděje, děj je neuvěřitelně banální a nudný, přičemž hlavní postavy se chovají jak stupidní turisté na dovolené. Za zmínku tedy stojí pouze "creepy" kněz se svou partou fanatiků a Miranda "Eówyn" Otto v jedné z hlavních rolí. Nic víc, nic míň. Škoda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno