Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady si z nás Netflix asi dělá prdel, ne? Sabrina a Zelda měly pauzu od seriálu, tak si řekly, že nebudou zahálet, protože peňazí je treba. V životě jsem neviděla tak neskutečně debilní chování postav po všech směrech. Digitální efekty jsou navíc fakt průser a přesto, že to má pouhých 90 minut, připadalo mi to jako věčnost. Herecké obsazení je přitom na dobré úrovni. Prosím vás, už toho Leonettiho k režii nepouštějte, stačí, že nám zkurvil Annabelle. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. No, další Tiché místo či Bird Box se nezrodil. Ale to bylo snad každýmu už z ukázky ihned zřejmý. Největší problém tady netkví v ne úplně výrazných postavách, sterilní režii či NEnapínavých sekvencích, nýbrž v prvku onoho hávu tajemství a atmosféry - nic z toho tu není, páč hrozba je viditelná a bohužel i dosti generická. Tím pádem to jako celek za konkurencí chtě nechtě zaostává... a je to škoda, páč se všichni zůčastnní snaží. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší horor veziaci sa na súčasnej vlne, keď pred hroziacou hrozbou musíte obmedziť jeden zo svojich zmyslov. Tentoraz musíte držať hubu, inak si po vás priletí nejaké stádo zmutovaných pterodaktylov. Začiatok je ešte celkom nádejný. Ústredná rodinka je sympatická a technický stránka filmu je kompetentná. Akurát ma znova sklamalo, že dnes sa už neobťažujú s natočením ani jedného blbého havarovaného auta, ale všetko musí byť viditeľne CGI druhej cenovej. Lenže po solídnom úvode sa naplno ukáže, že scenár za nič nestojí a vývoj príbehu je obohratá nuda. Rodinka uniká pred príšerami. Postupne zisťuje ich slabiny a nakoniec sa už tradične ukáže, že najväčšou hrozbou sú sfanatizovaní ľudia. Sklamalo ma, že tie príšery sú totálne blbé a ak držíte hubu, tak vám nič nehrozí. Kopa potencionálne silných scén (vyhostenie a útok na matku s deckom, zbavenie sa psa) je fádne natočená, takže vo vás nevzbudia žiadne emócie, ale iba si poviete, ehm, dobre a čo ďalej. Celý film je takýto nemastný, neslaný. Ale to sa asi od takého diletantského režiséra dalo čakať. 4/10. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tak moc béčkový klon A Quiet Place a Bird Box současně, jaký ti z nás, zvyklí primárně na “kino produkci”, ani nejsme zvyklí konzumovat. Samozřejmě se bavíme především o scénáři a režii. Production values si bohatě zabezpečený Netflix umí pohlídat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama