Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je to naposledy, co jsem šel na horor do kina. Na tu bandu hihňajících se debilů vyzbrojených mobilama a nachos fakt už příště nemám. Upřímně jsem litoval, že nemám sirénu, řehtačku nebo tak něco, abych během nějaké tiché a tmavé scény ty blbky trochu postrašil :-D Annabelle trojka je za tři. Je to celkem příjemná duchařina se sympatickými Warrenovými i sympatickými hlavními hrdiny. Bohužel to docela hodně zabíjí špatné digitální efekty (ten vlkodlak a ďábel/démon byli fakt hrůza) a taky konec, který vyšumí trochu do ztracena. ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování Annabelle od Garyho Daubermana jsem nebral nikterak vážně, ale musím přiznat, aniž bych měl na nohách palečnice, že se mi to pro strach líbilo. Vera Farmiga s Patrickem Wilsonem jsou pro mě ostnatým drátem na hororovém dortu a jejich přítomnost mi vylepšila o pár záchvěvů smrtelné křeče karmu. The Conjuring je nepřekonatelně lepší, ale i tak jsem si tuto duchařinu užil k mé nesmírné potěše zbabělosti a rozhodně vím, že panenku Annabelle za žádných okolností doma mít nechci. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $74,152,591Tržby Celosvetovo $228,552,591Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,453Tržby za predaj DVD v USA $1,837,193║ The Conjuring sérii dochádza dych a aj potenciál, je to samozrejme lepšie než suchý druhý diel ale viac než na konzumný priemer to nedosiahne. Má to dobré tempo, hlavný protagonosti tam až tam moc neprehrávajú ale týchto tipov hororov je už príliš moc na to aby to mal nejakú hlbšiu odozvu. /60%/ ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Solidní strašení, po dobré dvojce jsem čekal něco slabšího a byl jsem teda docela příjemně překvapenej. Oceňuju snahu vsadit na atmosféru a ta je budována pomalu celý film bez hlušších míst a tvůrci se téměř vyvarovali nejlacinějším lekačkám... Good. Sice jem se ani chvíli nebál ( i když jako dítě bych teda pár magi kostek vyprodukoval ), ale ani nenudil. V rámci dnešních hororů to lepší a úplně v pohodě za 6-6.5/10. Víc rozhodně čekám od Midsommar. PS: Mckenna Grace ve své roli skvělá. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Po dlouhé jsem viděl opět kvalitní a skutečně zajímavý duchařský horor z dalšího 100plus jednoho domu. Sice se to nevyhlo klasickému hororovému tupému klišé, jako že, film se odehrává v domě o padesáti místnostech, v žádné místnosti nesvítí světla ale jen lampy. Každopádně i tak to bylo bravurně zvládnuté, mnohem lépe než Conjuring 2 a mnohem lépe než první Annabelle. Démoni byli naprosto fantastičtí, hlavně vlkodlak a převozník. tři hlavní protagonistky byli k sežrání, skutečně skvěle zahrané a ten kluk s kytarou tam perfektně padl. Film nabízí i velmi příjemný a funkční humor. Za mě spokojenost. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Film je věnován Lorraine Warren, která zemřela dva měsíce před vydáním filmu. (ČSFD)
  • Skutečná Annabelle je ve Warrensově okultním muzeu v Monroe v Connecticutu, uchovávaném ve skleněné skříňce s výstražnými značkami. (ČSFD)
  • Trailer obsahuje scény, ktoré sa do finálneho strihu nedostali. (EvilMatus)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama