Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Remake známého hororu jsem si pustil hlavně z toho důvodu, že jsem nikdy neviděl žádný díl a chtěl jsem se seznámit s tématem...a možná i kvůli Marku Hamillovi (který je ale hlasově poznat až v závěrečném aktu když se rozdivočí). No a po zhlédnutí jen musím konstatovat, že to byla totální ztráta času a k tomuto účelu by plně postačila hromada videí na youtube. 90 minut a stejně silná nuda. Hororů je teď jak hub po dešti, takže vás nabádám k opatrnosti. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila a upgradem prošel i Chucky. Jeho zlovolné chování tudíž už nemá na triku sériový vrahoun, ale softwareová sabotáž v podání zhrzeného rákosníka. To se mi líbilo a jako plus beru i fakt, že co do technologií jde panenka s dobou i ve své běžné verzi. Seděli mi herci, jak dětští, tak dospělí, nijak mě neurážela ani Chuckyho nová tvář a překvapilo mě solidní gore, kterého ovšem mohlo být víc, což platí především pro finále. Rezervy naopak vidím ve vyprávění, které mělo kolísavé tempo a díky tomu vynikala nulová invence, co se příběhu týče a až na dvě tři malé výjimky jsem postrádal i víc černého humoru, na kterém Chuckyho předchozí filmy vlastně stály. Každopádně nic jsem nečekal, takže jsem nakonec spokojen, ale na pokračování to moc nevidím. 60% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Může se někde panenka Chucky brát vážně? Podle mě nemůže. A i když se film snaží hrát na city a ukázat morální přesah, tak pořád je to remake hororové klasiky, který si víc jak tři hvězdy prostě nezaslouží. Naopak je to víc než dost. Navíc má viditelnou snahu zasáhnout do atmosféry Stranger Things/To, ale úplně to není ono. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Celkom snazivy remake. Posun od fantasy k cistokrvnej sci-fi funguje velmi dobre a naladovo to pripomina detske 80's dobrodruzstva. Akurat brutalnejsie a ciernohumornejsie. Prekvapili celkom zaujimave postavy. Nejde vsak o ziadny zazrak. Proste velmi fajn zanrova jednohubka, ktorej by to viac svedcilo na netflixe. A velka skoda, ze vo finale sa preflakla moznost na podobne obludne krvavo zabavne finale ako pri kvalitativne aj ponatim dost podobnej Pirani 6/10 ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší hororový expert se domnívám, že Lars Klevberg neměl sebemenší ponětí o tom, co vlastně točí. Režisér očividně tvoří bez jasného autorského záměru, kdy pouze zmatečně přeskakuje mezi jednotlivými filmovými žánry, abychom ve výsledku dostali zcela nefunkční slepenec. Obdobným způsobem bylo patrně naloženo i se scénářem, který je spíše skládankou různých kousků vzájemně k sobě sešitých bez jakékoliv vnitřní koherence. Každý opravdový fanoušek hororu bude u Child's Play pouze ztrácet čas a já tak snímku uděluji naprosto zasloužený odpad. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • V celém filmu jsou velmi zřejmé pojítka k filmu ET: Mimozemšťan (1982). Chucky má zářící prst, díky kterému věci fungují. Ve většině filmu nosí Andy (Gabriel Bateman) jasně červenou mikinu. Chucky se učí, jak dělat věci ze sledování televize, stejně jako ET. (Lajty)
  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)

Reklama

Reklama