Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jako mnoho ostatních tady i já se pokládám za samozvaného velmistra v časových paradoxech, tudíž můžu se vší smělostí prohlásit, že mi to nedává moc smysl. Pokud jsi však normální člověk a nejsi retardovaný jako já, užiješ si to a budeš nadšený/á. V případě, že nejsi normální a máš potřebu každý film s časovými hrátkami v hlavě celou dobu analyzovat jak totální kretén, tak se v hodnocení shodneme a můžeme si s čistým svědomím podat ruce. Takže pokud dáš logiku pryč, tak je to sice vykradený nápad, ale furt super nápad a to už je od Netflixu vlastně nadprůměr ne? ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Už už jsem šahal po velice tučných čtyřech hvězdách, ale ten konec mě zklamal, a to na plné čáře. Samozřejmě, když přihlédnu ke zbytku, tak uznání nadstandardních žánrových kvalit se ten film bezpochyby dočká. Samotný námět člověk mohl zaznamenat u pár jiných filmů z minulosti (jako příklad uvádím Frekvenci), ale to zpracování s sobě skrývalo jistý druh kouzla. Ač se to nemusí na první pohled zdát, tak se jedná o dost minimalistický snímek založený zejména na výkonech obou hlavních postav. Ta herečka ztvárňující tu vražedkyni byla jedním slovem brilantní, svou sokyni porazila v rámci předvedeného výkonu o pěkný parník. Scénář se udržoval vysoko po většinu stopáže, zvraty se zde nešetřilo a párkrát se mi stalo, že jsem na ty plot-twisty čuměl jak puk. O napětí není nouze, pár sekvencí ve vás chvilkami vyvolá náběh na infarkt, v tomhle ohledu luxus. Jen je fakticky škoda, že takto úžasně rozehranou podívanou s nápaditým scénářem se rozhodli uzavřít tak překombinovaným a pro mě nepochopitelným koncem. Třeba mi to při druhém zhlédnutí bude dávat větší smysl, ale prozatím musím film ohodnotit známkou tři plus. 7/10 ()

Reklama

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného večera jsem zatoužil si pustil jeden z korejských filmů dostupných na Netflixu. Tento film mě zaujal svým profilem. Ihned jsem s ním započal schůzku, která trvala sto dvanáct minut - netrvala dlouho ale byla napínavá až do poslední setiny s příjemně dobrým koncem. Akorát by mohl Kol prozradit více o své negativní části. Rád bych ji lépe pochopil. Neochotně jsem byl přinucen věřit jen té kladné. Jsem rád, že jsem z tohoto filmu odnesl i ponaučení  : Radši být spokojen s málem než chtít více; vážit si vykonavatelů svého přání, přesto, že si ho velmi užívám. Rozhodně tento snímek stojí za vaši pozornost. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov týkajúcich sa cestovania v čase. Tu dokáže cestovať len hlas prostredníctvom telefónu, ale tvorcovia z toho vytrieskali naozaj veľa. Dve časové roviny, dve ženské postavy, jeden dom a kopec jednoduchých, ale pritom skvelo odprezentovaných, domyslených nápadov. Tešil som sa, čo jedna na druhú vymyslia, čím sa pokúsi jedna druhú potešiť alebo... Ide o moje druhé stretnutie s herečkou Jong-seo Jun (Vzplanutí) a tu je teda ešte výrazne zaujímavejšia. Film roka 2020. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další korejská jízda na vděčné téma časohrátek, která opět dokazuje, kam se za poslední dekádu jejich kinematrogafie dobře financovaná i ze zahraničí posunula. Neskutečně napínavě napsaný scénář, kde vás nachytávají v každé další scéně. Nepředpovídejte jak to bude, to netrefíte. Možná už přespříliš nastavované ke konci a i pár těch lapsů už by paradoxem zřejmě nefungovalo, přesto jsem byl příjemně zděšen, kam toto téma ještě dokáží posunout. 85% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama