Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle film stojí a padá na hlavní hrdince a její kamarádce (mimochodem obě velice pohledné) Já jsem si původní film skoro nepomatoval, ale stačilo pár záběrů a fragmentů a už mě docházelo o co tam šlo. Tohle je mnohem slabší, ale i tak jak už jsem psal na začátku, je to o těch dvou kočkách co se potulují krajinou až se dostanou do zapadlého města, kde se odvíjí jejich osud. Na podívání určitě jo, ale jinak průměr. ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Zmiešané pocity. V podstate to ani nebol zlý film, miestami mal celkom slušnú atmosféru, ktorú ale mnohokrát zabíjali nezmyselné dialógy a konanie postáv (Jeremy what?). Hoci malo ísť o akési pokračovanie Donnieho ak som dobre pochopil, miestami mi to pripomínalo skôr pokus o takmer remake. Donnie by sa v hrobe obracal, keby to videl. Za jediné väčšie pozitívum filmu považujem hlavnú postavu (Samara nám ale vyrástla), ktorá niekedy síce vyzerala, že nevie ktorú bije, ale aspoň sa na ňu veľmi dobre pozeralo. A úplne to zabil koniec okopírovaný s Donnieho. Po tomto a "trilógii" Butterfly Effect som sa rozhodol, že pokračovaniam kultoviek sa už asi budem z princípu vyhýbať. ()

Reklama

joker.george

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o jeden z nejvíce podhodnocených filmů nejen na této databázi. Svému staršímu bratříčkovi nedělá ostudu, ale naopak ho důstojně rozšiřuje. Všechny důležité mytologické prvky jsou zachované, používané s citem a ve správný okamžik. Moc se ale nezměnilo ani rozvržení postav a jejich předepsané šablony, to ale neznamená, že by byly ploché nebo nevyužité. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zbytocny film. Skoro doslovna vykradacka jednotky, z horsim scenarom, hercami, hudbou, proste vsetkym a hlavne bez akejkolvek atmosfery, ktora urobila z jednotky tak vynimocny film. Zobrali vsetky ingrediencie z jednotky, zmixovali ich, ale tentokrat z toho nevysiel chutny koktail, ale nechutna sracka. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... a smysl (vzniku) filmu? Smrt - přetočení času - smrt - přetočení času - *spoiler* happy-end *konec spoileru*. Seriously? Donnie, ty musíš *spoiler* rotovat v hrobě *konec spoileru*, protože tvůj "osobní" příběh se (vzhledem k tomuhle "globálnímu" problému) stává méněcenným. Jak mohl R. Kelly dopustit pokračování, je mi záhadou. Aha, prachy... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se převážně točil ve čtvrtích Salt Lake County, Coalville a Magnu (Utah, USA). (Terva)
  • V červenci roku 1995 se má v místním kině promítat film 12 Opic (1995). Tento film měl ovšem v USA premiéru až 27. prosince 1995. (Stanley619)
  • Daveigh Chase, která se po 8 letech vrátila k roli Samanthy Darko, je také jediná, která si zahrála v předchozím filmu Donnie Darko (2001). (Stanley619)

Reklama

Reklama