Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že bude dej, vzhľadom na prvok časovej slučky, ďaleko komplikovanejší. Lenže ono je to podané pomerne jednoduchým spôsobom, pričom samotnú story pochopia aj tí, čo majú v mnohých prípadoch dojem, že im uniká podstata či dejova linka. “Telefón” je taká, nie príliš náročná záležitosť, no stále dostatočne pútavá, tajomná, či mystická zároveň, ktorá si jedonoducho zaslúži pozornosť diváka. Ľahký nadpriemer .. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Frekvence/Butterfly Effect/Saw (tím vizuálem a zaměřením primárně na wow efekt jsem si na něj nějak vzpomněl). Vlastně mě bavila spíš ta první půlka, pak jak už se rozdaly karty a ta na druhém drátu se vybarvila, tak moje nadšení opadlo. Hledat logické lapsy v něčem co neexistuje (jak tu trefně někdo poznamenal) je asi fakt blbost, ale tady prostě haprujou i věci mimo ten motýlí efekt. 6/10 ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Velmi originální korejský horor. Mladá žena objeví telefon, kterým se dá volat do minulosti. Na druhé straně je stejně stará žena, ale 20 let zpět. Začnou si volat a stanou se z nich kamarádky. Tohoto časového toku začnou využívat ve vlastní prospěch a tím i měnit dějiny. Vše se změní, když žena v minulosti unikne smrti a začne se mstít. Pro ženu v přítomnosti začíná nekonečná hra jak o vlastní život, tak o zdraví blízkých. Film dost originálně pracuje s tímto narušením kauzality mezi minulostí a budoucností. Je to dost napínavé a do poslední chvíle nevíte, kdo vyhraje. "Zvedni ten telefon!" ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokud očekáváte horor, tak se snímku velkým obloukem vyhněte. Tento film je hororu vzdálený asi tak, jako Ivan Bartoš inteligentnímu člověku. Nicméně prvotní zklamání z toho, že nepůjde o horor brzy vystřídala spokojenost, že po delší době uvidím velmi kvalitní mysteriózní snímek, který sice nepřichází vůbec s ničím novým, pouze zrecykloval již mnohokrát použitou myšlenku ohledně spojení se s osobou v minulosti, která změnou v minulosti provede změnu v současnosti. Tento nápad tvůrci okořenili typicky šílenou korejskou atmosférou s totálně vyšinutou ústřední vražedkyní. Taky oceňuji, že děj není zcela předvídatelný a má hodně sympatický vývoj. Snad jen nutný úvod byla trochu nuda. [82 %] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Plusové body za originální nápad, ze kterého tvůrci vytěžili co se dá opravdu na maximum. Na Koreu film nebyl ani tak uječený a otravný, jako mi to obvykle vadí, a vlastně z výsledku nejsem ani zklamaný. Interakce časových linií zajímavé, zvraty a vývoj děje nepředvídatelný, tempo slušné a herci dostačující. Problém je ale ten, že logika jde často stranou a teď nemyslím, že bych shazoval "reálnost" časového paradoxu (ten musíme přijmout tak, jak je nám podaný, protože v tomhle smysl stejně nenajdeme), ale spíše to, že se těch změn realit děje tolik, až se v tom divák ztrácí a první pravidlo je další změnou porušeno a ve výsledku to celé nedává úplně smysl. Stejně tak závěr mě úplně nepotěšil a po zhlédnutí už toho mám vlastně dost. Průměrná trojka. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama