Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (257)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem hrozně žral cinematic filmečky, které doprovázely marketingovou kampaň očekávaných her (nyní už jich ubývá) a roky jsem si přál pořádný renderovaný celovečerák k nějaké mé oblíbené hře (Batman Arkham). Love, Death & Robots mou touhu ukojilo pouze zčásti, už kvůli tomu, že víceméně každá epizoda využívá jiný typ animace a některé díly mi úplně nesedly. Jsem ale rád, že konečně oznámili druhou sezónu a pevně věřím, že Fincher s Millerem a fachmany z oboru přinesou více téhož zábavného. Seriál jsem si postupně dávkoval, ale pokud bych si měl vzpomenout a několik nejoblíbenějších dílů, tak to budou čtvrtý, sedmý a poslední. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Oku i duši lahodící antologie, jejíž největší předností je úchvatná vizuální stránka a fakt, že jste v každém díle svědky tryskající tvůrčí svobody a originality. Jistě, kvalita sice občas kolísá, nicméně i přesto je nabíledni konstatovat, že tito bezesporu talentovaní tvůrci nám zde i na krátké stopáži naservírovali něco, co může v rámci žánru beze strachu konkurovat i těm největším zavedeným značkám a dogmatům. Doufám tedy, že se v brzké době dočkáme druhé řady, přičemž je i mým přáním, aby někdo z těchto tvůrců dostal šanci v podobě celovečerního snímku. Snad se někdy dočkáme! (Netflix) ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Nesmierne zaujímavý a v súhrnnom výsledku i vydarený projekt. Súbor 18 krátkych príbehov ponúka divákovi obrovskú rozmanitosť, a to nielen z hľadiska žánru a obsahu, ale aj samotného vizuálneho spracovania. Predovšetkým prvá polovica série má ohromný náboj; do môjho vkusu sa dokázali trafiť vážne ladené i odľahčené epizódy. K jej koncu som síce nadobudol dojem, že scenáristom dochádza dych (predovšetkým predposledná časť s Hitlerom na mňa pôsobila ako infantilný kŕč s premrhaným potenciálom), no záverečná epizóda Secret War, ktorú spoločne s Beyond the Aquila Rift a Good Hunting radím na pomyselné medailové stupienky, ma uistila, že dva večery strávené pri Love, Death & Robots neboli stratou času. (80%) ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zastávám se názoru, že by měli tuhle sérii utnout v polovině a dál nepokračovat, protože ve druhý polovině se bohužel snižuje kvalita každým dílem, snad krom posledního 18týho. Krom toho jsem si však tuhle sérii kraťasů užila, a i když ji nemůžu prohlásit za jednu z nejlepších sérií, jak jsem si myslela ze začátku, některý epizody mi zůstanou v hlavě aspoň dalších pár měsíců a možná si je někdy pustím i znova. Za mě nejlepší kousky: Sonnie's Edge, Three Robots, The Witness, Beyond the Aquila Rift, Secret War. Každopádně pokud udělaj druhou sérii, doufám že se dočkám více poprsí, údú, krve a ruský Vodky. :) Po druhý sezóně: Co k tomu říct, stejný jako první série. Nějaký epizody úplně skvělý, co by si zasloužily dvou hodinovej film a nějaký zase takový nic moc. Co mě sere je, že druhá série měla jenom 8 dílů. To bych si radši počkala rok navíc a měla větší dávku, takhle to je jenom taková ochutnávka, co máte za hodinu hotovou. Ještě k tomu, když každej díl trvá tak 4 minuty. Nápad je to fakt skvělej, ale jestli bude třetí série, tak upřímně doufám, že nebude mít tak 4 díly. Tak naviděnou u příští série. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Trochu to připomíná seriál Černé zrcadlo, ale použité nápady jsou většinou o něco jednodušší a více akční. Jednotlivé díly na sebe nenavazují, jsou různě dlouhé i dost rozdílně animované. Jde o takové hodně zkrácené filmy, které kombinují snad všechny žánry od hororu až po komedii. Převládají ale znepokojivé, poměrně drsné příběhy, kde často někdo umírá. Pro diváky, kteří nemají moc čas ideální, protože stopáž se pohybuje od 6 do cca 20 minut. Hodnocení epizod je sice docela proměnlivé, ale rozhodně stojí za pozornost všechny. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Autorem předloh pro epizody Beyond the Aquila Rift (2019 a Zima Blue (2019) je Alastair Reynolds, známý space operou „Odhalený vesmír“ („Revelation Space“), ani jedna z povídek však z tohoto univerza nepochází. Jedná se o první filmové adaptace jeho díla. (FikusW)
  • Lucky 13 je typ Sikorski UH-80S vyrobená v září 2077 ve Valencii v Kalifornii. (NiWi)
  • V epizodě zazní píseň „Living in the Shadows“ od Matthewa Perrymana Jonese. (Duoscop)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama