Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (257)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má dohromady 18 dílů, kde 4 jsou vyloženě epické a vizuální žranice ( Sonnie´s Edge, Secret War, Shape Shifters a Beyond the Aquila Rift) dalších 10 balancuje mezi nadprůměrem a průměrem a tuším jen 4 jsou lehce pod průměrem, ale věřím, že každý si najde něco jiného, co si oblíbí. Žánrově je to mix Cyberpunku a Hororového Fantasy a rozhodně stojí za to seriál zhlédnout. Vrcholem celého seriálu je povídka Secret War, kde Rusové bojují proti ghoulům a je to ultimátní cinema experience, který tu snad od Avatara nebyl. Vizuálně absolutní žrádlo s epickým hudebním podkresem a výživným Gore. Jsem z té povídky unešený a nevěřím nikomu, kdo bude tvrdit opak. Příběh****, Akce*****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba*****, Vizuál*****, Atmosféra****, Napětí***. 8/10. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Jsem vykolejen ze svých jinak klidných kolejí a zcela rozházen na všechny strany záplavou smíšených emocí z tohoto podivného bijáku z produkční taktovky Davida Finchera a Tima Millera, co jsou projekty podobného vizuálu (teda, ve hrané verzi) proslaveni. Krev, nadávky, sex, no a prostě cokoliv, co se dá jen od pořádného ratingu čekat. I když to postupem sérií ubývá na síle a žaludek se mi z krku pomalu vracel zpět na původní místo. Ale šíleně blbě se to hodnotí (proto to nehodlám nijak recenzovat hvězdičkami, pouze tímto skromným vyprůměrováním). Fascinující animace (která je občas, lepší občas horší), zajímavé příběhy. Někdy teda těžko stravitelné, kvůli svým brutálním výjevům, které však (díkybohu) mají své využití. Většinou. A ty díly, kde ne, mě upřímně štvou, ale když jsou podány humorně, tak to je prostě fajn. Mix emocí jako jsou strach, smutek, radost, atd...   Zajímavý projekt...  fakt zajímavý...     videorecenze ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojení velmi zvláštním způsobem. Tak jak to najednou z ničeho nic přišlo, tak se i stejně rychle dalo smáznout ze stolu. Přeci jenom to všechno dohromady je jako dva filmy. Mnoho věcí na silné a dobré zamyšlení, další jen takové pseudo-kravinky. Někdy neuvěřitelná grafika, někdy asi trochu odfkláklá, ale vlastně stále dobrá. Celé to zavání Black Mirror a někdy to hold funguje, někdy ne. Je to prostě zvláštní hodnotit. Ale je to ve výsledku obohacující zkušenost. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Seriál Love, Death and Robots má výbornou myšlenku hlavně proto, že žádnou velkou myšlenku nemá. Tvůrci měli naprosto volnou ruku, a proto se při filmech pěkně vyřádili. Ano, některé díly jsou slabší, ale většina z nich jsou peckovní. Líbily se mi různé techniky animace, odlišný styl humoru i vyprávěcí postupy. Každý díl je natolik odlišný, že se zkrátka nejde zamilovat. Maličko mě mrzí nadměrná dávka válečné tematiky, ale chápu to tak, že roboti k tomu a priori lákají. Snad se druhá série ponese v maličko jiném duchu - pak své hodnocení přehodnotím na plný počet. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Animáky pro dospěláky! Olympiáda špičkových animačních technologií. Pokud pokulhává téma či námět, tak je ihned vyrovnán vizuálností. Máte- li rádi in-game videa ve hrách, tak zde si na jednom místě užijete parádní grafiky i akce do aleluja. Každý minifilmeček má death (velmi často brutální), skoro každý díl má nějakého bubáka, co sice není úplně robot, ale nějaký ten humunkulus, android, mech, alien, cyborg, hybrid apod. Nejméně je tu té love, nebot´ jde vetšinou o pochmurné vize budoucnosti, zlé sci-fi & fantasy světy, darebáky, žoldáky i vlkodlaky a pokud tu někdo někoho miluje, tak mu prostě umře. Inu tohle nejsou PIXAR. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Lucky 13 je typ Sikorski UH-80S vyrobená v září 2077 ve Valencii v Kalifornii. (NiWi)
  • Jeden z vojáků nosí na uniformě logo studia Blur, které založil tvůrce seriálu Tim Miller. (NiWi)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama