Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Na tenhle sitcom si vzpomínám už z dětství. Byla to pro mne vždy taková kombinace Tři muži a nemluvně a Krok za krokem. Bohužel tu bylo až příliš mužů a až příliš malých holčiček. Postupně se vytratil vtip a malé holčičky mne dováděly k šílenství. Možná jen špatně namíchaná kombinace herců. 45% ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Takto by vyzeral Krok za krokom, keby ho tvorcovia pošahali na plnej čiare. Videl som pár dielov a dodnes neviem čo ma udržalo ich dopozerať. Každopádne zlý, príšerne na morálku tlačiaci a tým aj hodne vtieravý seriál. Zlé herecké obsadenie, príliš veľké vekové rozdiely a sestry Olsenové tomu už len dávajú čerešničku na torte. 1* ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Jo, tak to už je dávno. Sobota dopoledne (alespoň tuším) na ČT1 v polovině 90. let. Tenkrát jsem se skvěle bavil (i když "Krok za krokem" jsem měl vždycky radši) a největší týpek byl Joey. Dneska by to už asi nebylo takové, ale při případné repríze bych se na to podíval. Nebo radši ne? Nostalgie - 50%. ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

"trpím časovou dyslexií, chtěl jsem vám to říct dřív, ale nevím kdy to dřív je..". co se týče podobných wtf dialogů, tak to bylo hodně v pohodě. jinak je to teda neskutečná pitomost, ale já jsem vlastně taky pitomej dost, takže tomu rozumim.. a pokud jde o oblíbené srovnání se step by step - tohle mě baví víc. ()

GlamourCat

všechny recenze uživatele

Není to žádná velká intelektuální zábava a občas bývá dobře patetický, ale je to jeden z mála sitcomů, který není založený na tom, že je někdo děvkař/alkoholik a že se lidé navzájem nesnáší (Dva a půl chlapa, Máma, Dvě socky...), co je - tedy alespoň pro moji infantilní duši - obrovská úleva. Prostě je to o domě plném dětí, po americku a docela mile. Ale když je někdo táta, který má strašně rád svoje dcery, tak to musí být pedofil, který je obtěžuje, to je jasné. Proto budou seriály o skutečných a neskrytých úchylech vždycky lepší a oblíbenější. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (30)

  • Seriál v 90. letech vysílala v tuzemsku Česká Televize, avšak s jiným dabingem, než jej později vysílala TV Smíchov. Skupina Nova v roce 2013 pro seriál Plný Dům nechala vyrobit nové české znění, v němž si svůj charakter Jessieho Katsopolise (John Stamos) nadaboval podruhé pouze Martin Sobotka. (Espejox)
  • John Stamos změnil jméno své postavy z Adama na Jesseho, protože jeho filmový oblíbenec Elvis se narodil s dvojčetem, které zemřelo brzy po narození. Jmenovalo se Jesse. (veronikajel)

Reklama

Reklama