Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu jinak. Scénář ve stylu jakýchkoliv dvou dílů Ordinace nebo Ulice (vezmi tři čtyři dvojice a každé dej jakýsi povrchní mikropříběh a na konci je dej konečně dohromady), jen v prostorách Špindlu. Ostatně, už mě vyloženě s.ere, jak se české filmy podřizují sponzorům. "Hele, máme na Moravě vinařství, budeme vám dodávat víno do Prahy se slevou nebo zdarma, a vy o nás natočte film, třeba tři, taky seriál by se šikl." . "Hele, máme velký vodácký kemp, co o nás natočit pár filmových komedií?" - "Hele, máme na Slovensku v Tatrách super pobyty..." - "Hele, ve Špindlu máme taky, a je to blíž..." Atd. Navíc to ze všeho nejvíc připomíná Kameňák bez vtipů. Naprosto otřesná střihová skladba, kdy často není jasné, kdo kam jde, kde je, jak se kde objevil, jestli je noc, nebo den, jestli jsme v hotelu, nebo bufetu apod. Tomu vydatně "napomáhá" naprosto neschopná kamera, která zná jen polocelek, jen když je potřeba propagovat zasněžené krásy hor, přejde se výjimečně do celku - který je nastřižen opět tak neústrojně, až z toho bolí oči a mozek, protože ty celky nijak nevztahují k dění před a po nich. Detail kameraman taky nezná, a že by se často hodil. Třeba ve scéně, kdy Bendová vyjde před hotel a s pobaveným úsměvem vytáhne rtěnku - na tuto o několik scén později navazuje jiná, kde dva chlapi stojí u lyží zapíchnutých do sněhu, vedou nějaký dialog o čemsi, dokonce o vyfocení telefonního čísla, a sice divákovi nakonec dojde, že asi Bendová tou rtěnkou na lyže jednoho z nich napsala telefonní číslo, ale divák to NEVIDÍ - a to ani v detailu na těch lyžích! Vzhledem k tomu, že herci nemají co hrát, nedá se jejich "výkon" posuzovat, i když Jitka Sedláčková to málo alespoň zahrát zvládne na jisté vyšší úrovni. Nepochopil jsem ta cameo vystoupení Verešové, Vémoly nebo Zawadské, a ostatně ani Andrlová, Rimský, Pavlásek (jeho stand up vystoupení vejde do dějin jako to nejtrapnější na světě), Synková (btw, největší klišé ever s tou flaškou) jsou zde wtf do počtu. Kohákův band jsme nikdy neslyšeli hrát - vzhledem k jejich neustálému alkoholickému opojení to musela být mazec muzika. Taky mi tu vadí náhody - Navrátilova postava najde holku, ale nečeká na místě na příjezd, aby navigovala, ani jeho mobil nikdo netrasuje, aby zraněnou rychleji našli - ale maminka, tedy macecha, která zabloudila a sama neví, kde je, ji najde natotata. Doktorka nic neudělá, ale pak jí děkují, jak zachránila holce život? Wtf? Mohl bych pokračovat, ale natolik za to tento "skvost" fakt nestojí. Učebnice toho, jak se nedělá film - v českých podmínkách už asi stá. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nehorázná zbytečnost od vybledlých ksichtů někde z bulvárních článků o sračkách slavných v jejich záchodových mísách. Že se tvůrci nestydí za tenhle filmový průjem žádat po lidech peníze v kinech. DVD ideální na ovocný strom ke strašení ptáků. Milá Mercedes Čtvrtníčková, bacha na hraní v těchto srágorách pokud chceš důstojnou kariéru. Tihle vandalové filmového umění tě nikam neposunou. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nebudu úplně fér. Na filmu jsem byl s ženskou, která se mi líbí a ta se bavila. Což jsou prostě atributy, který jdou do plusu. Čekal jsem naprosto šílenou, nekoukatelnou hovadinu. No a dostal jsem blbost na jedno shlédnutí, která uměla pobavit i ve chvílích kdy chtěla pobavit. Což se dá brát jako plus také. Film sráží dvě věci. První jsou neherci. Prostě už je čas pochopit, že známá tvář neudělá dobrý herecký výkon. Druhá je ta, že film prakticky nemá děj. To beru jako zásadní. Připomínalo to chvílemi kameňák. Střih , fór a nekecám občas i povedený, střih, napodobenina fóru, střih. Tohle ještě asi 137x a závěr, kdy všechno hezky dopadne a skončí. Opravdu jsem se chvílemi bavil ale občas se styděl za herecké výkony. Takže s povzdychem, že jsem jen chlap, lehce ovlivnitelný, dám asi tu nejslabší trojhvězdu a 50 procent. !!!Jo a bacha. Totálně narvaný sál už několik týdnů po premiéře!!! ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu s tím, že bude logicky ještě horší než jeho předchůdce, a tvůrci mě rozhodně nezklamali. Ve snímku se objevilo mnoho mně známých ale i úplně neznámých tváří a dost mě překvapilo, že jedinou herečkou, která se snažila podat i nějaký herecký výkon, byla Anna Čtvrtníčková. Ta mě navíc dokázala několikrát pobavit grimasami typickými pro jejího otce, na rozdíl od ní mě scénárista nerozesmál ani jednou. Dokázal mě jedině v jednom momentu přivést v úžas, ano, byla to ta chvíle s fantastickým lékařským zákrokem, po němž se dostavil pocit štěstí ze záchrany lidského života. WTF??!! No a sledovat "hereckou hvězdu", která si po celou dobu dokázala udržet výraz nadopované ovce, to byl zážitek sám o sobě. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

já v tomhle případě půjdu trochu proti proudu.Po prvním strašidelném díle jsem očekával velký špatný a ani jsem nečekal že to budu schopný dokoukat,ale opak je pravdou.Jasně,ani druhý Špindl není dobrý film,ale ani zdaleka mi nevadil tolik jako jednička.I přes místy toporné dialogy a navzdory tomu,že často působí jako slepenec náhodných scén a záběrů totiž tu a tam vykoukne dobrý a povedený vtip a nakonec těch 109 minut uteklo rychleji než sem čekal.Samozřejmě i nadále nevěřím tomu,že největším lamačem dívčích srdcí a dobyvatelem dámských kalhotek by měl být někdo jako Kohák (popřípadě Roman Skamene),ale co už...40% ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama