Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nebudu úplně fér. Na filmu jsem byl s ženskou, která se mi líbí a ta se bavila. Což jsou prostě atributy, který jdou do plusu. Čekal jsem naprosto šílenou, nekoukatelnou hovadinu. No a dostal jsem blbost na jedno shlédnutí, která uměla pobavit i ve chvílích kdy chtěla pobavit. Což se dá brát jako plus také. Film sráží dvě věci. První jsou neherci. Prostě už je čas pochopit, že známá tvář neudělá dobrý herecký výkon. Druhá je ta, že film prakticky nemá děj. To beru jako zásadní. Připomínalo to chvílemi kameňák. Střih , fór a nekecám občas i povedený, střih, napodobenina fóru, střih. Tohle ještě asi 137x a závěr, kdy všechno hezky dopadne a skončí. Opravdu jsem se chvílemi bavil ale občas se styděl za herecké výkony. Takže s povzdychem, že jsem jen chlap, lehce ovlivnitelný, dám asi tu nejslabší trojhvězdu a 50 procent. !!!Jo a bacha. Totálně narvaný sál už několik týdnů po premiéře!!! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jedničku si už tak nepamatuju a je škoda, že Nova neodvysílala oba díly postupně za sebou. Mám jen pocit, že se mi moc nelíbila. Druhý díl Špindlu mě neuvěřitelně překvapil. Ovšem úvodem třeba říct, že Špindl 2 mate tělem. Rozhodně se nejedná o nijak závratně dobrou komedii. Pokud přimhouříme obě oči tak tragikomedie by byla správným zařazením. Mě se líbilo množství hlášek, které ale mohly být lepší, kdyby byly lépe zahrané a ještě lépe sestříhané. Například Roman Blumaier prostě samotnou vtipnost svých výstupů kazil. Samotná "komedie", kdyby nepojednávala o více osudech, dost by mi připomínala film Pepa, na kterém se Jaroslav Sauer také podílel. I tam se jednalo o takovou komedii nekomedii, která měla tragikomické prvky. A též ode mě dostala tři hvězdy. Jednotlivé zápletky totiž mnohdy nejsou úsměvné, až na pár výjimek, ale spíš k zamyšlení. Jinak výborná hudba a skvělí herci, které mám rád, takže z tohoto pohledu fajn vysokohorský film, u kterého se bouchat smíchy nebudete, ale rozhodně bych věřil, že někoho přiměje zamyslet se nad svým životem. Překvapivě cítím, že dvojka je lepší než jednička i když je z úplně jiného těsta než z jakého to tvůrci asi zamýšleli upéct. ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Na české filmy som zvyčajne hodný, a jejich neduhy nedávam až tak zožrať. Ono ale neduhy a neduhy sú tady rozdiel. V určitých momentoch (a že ich nie je niekdy málo) pozná aj laik , že ide o špatný film. Z hľadiska filmárčiny, tak i z divákovej polohy, kde mu jasne dáva najavo, že to nemá hlavu a patu. ...O tom, že film poriadne za 109 minút nerozosmial snáď nemusím príliš rozoberať. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velkou záhadou, proč má být Špindl 2 pokračováním prvního Špindlu z roku 2017, když jediná věc, která zůstala stejná, jsou krásné zimní Krkonoše a zasněžené sjezdovky Špindlerova Mlýna. Ani zimní exteriéry však nezachránily prázdnou atmosféru, kterou silně podkopávají trapné snahy o humor, který působí velmi nuceně a nepřirozeně, jelikož většina postav hraje naprosto příšerně, což samozřejmě zapříčinil naprosto stupidní scénář. Příběh poměrně krkolomný, hlavní dějovou linku, tedy románek mezi Blažkem a Vagnerovou, zbytečně zastiňují ostatní vedlejší postavy svým otřesným nehumorem, takže pointa vyzní úplně do ztracena. Tvůrci se tak moc snažili natočit komedii, až se jim z toho stala taková parodie sebe sama. V životě by mě nenapadlo, že Špindl 2 trumfne už tak mizerný první díl. Amatérština toho největšího kalibru, prvotřídní odpad. 0/10. ()

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Výrazně horší než jednička a to je co říct. Tohle už ani není film, ale sled scének, kde jedna je tupější než druhá. Nemá smysl cokoli a kohokoli rozebírat, nebo se snažit něco vyzdvihnout ... vůbec to nestojí za námahu. Zajímalo by mě jestli si to alespoň vydělalo na náklady, ta hrůza nepatří do kin, možná pozdě v noci na TV Barrandov. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)
  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama