Reklama

Reklama

Euforie - Série 1

(série)
Trailer
USA, (2019–2021), 9 h 22 min (Minutáž: 50–65 min)

Tvůrci:

Sam Levinson

Hrají:

Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Austin Abrams, Alexa Demie, Algee Smith, Alanna Ubach, Maude Apatow, Storm Reid, Eric Dane (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (5)

Trailer

Recenze (66)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ta atmosféra je jak z partesu. Ty nevkusný hadry, nevhodný dekolty, nechutný šminky, drogy a alkoholy. Největší crush mám ale zejména na ty úvodní biografický pětiminutovky, který maj v rukávu víc nápadů než většina současnejch serošů za celý roky. Snad jen škoda, že Euforie plave a vlastně nikam neplyne. I tak bych se na její lesk a bídu střední školy dokázal dívat furt. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novembrová Eufória, určite som čakal niečo iné, ale takto, nebolo to až tak zlé. Asi najrealnejšie vyobrazenie dnešnej teen komunity. Lgbt ako sviňa. Treba pochváliť hlavnú predstaviteľku ktorá zahrala celkom fajn. Čo ale iritovalo bol jej Český dabing. Absolútne sa jej nehodil a bol otrasný. Ak bude druhá séria a na další rok si poskytnem službu Hbo Go, možno tomu dám ešte šancu. 3* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna neodstartovala nejlépe. Tedy, z mého pohledu. Pilotní epizoda mě docela otrávila, a kdybych už celou záležitost neměl doma, asi bych už ve sledování nepokračoval. Tvůrci ale v dalších dílech zlepšovali svůj výkon takovým způsobem, že byl střed řady velmi dobrý, což mě ukolébalo, a zhoršování kvality, které nastoupilo s blížícím se závěrem, mě překvapilo. Moji rostoucí nespokojenost pak ještě prohloubily oba speciály (zvlášť ten první byl jen nudnou, prázdnou žvanírnou). K nadšení mám sice daleko, ale druhou sezónu určitě uvidím, protože ji mám taky doma, tudíž je to nevyhnutelné. / Poučení: Kam čert nemůže, nastrčí dealera aneb Kdo neznásilňuje, není bílý heterosexuál. ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

O tom, jaký je život s poruchou osobnosti (poruchami). Film je mi dost blízký, protože dost podobný dětství, pubertu a dospívání jsem měla taky. Útěk od emocí k drogám a k alkoholu nikam nevede, ale tato společnost nenabízí moc jiných variant. Pokřivené vztahy v rodině a nevyrovnaní rodiče dětem nepomohou, a mohou je dohnat až k ztrátě života. Poučení z toho plyne: neohlížet se na rodinu a hledat sám sebe a žít svůj život. Jinak se lidstvo nikam neposune. Velmi dobře zahrané. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám teraz po viac než dekáde seriálové obdobie a Euphoria je už druhý klenot, ktorý som si na tento čas šetril (po The Office US). A je to tak dobré, že som musel znížiť hodnotenie na 13 Reasons Why (S01), ktoré mi svojho času prišli na teen drámu až prekvapivo deep. Euphoria je ďalej. Samozrejme sú veci, ktoré by som zmenil (hlavne ohľadom záporákovej famílie), ale jak je to presné v narkomanskej dejovej línii, jak je to drsné, jak hodne to využíva hudbu (v závere takmer až muzikálovo), hladko pracuje s LGBTi tématikou, prepracovanosťou postáv a jak skvele je to napísané, to všetko vytvára dojem ešte silnejšej seriálovej udalosti. Herecky najlepšie  sú na tom rozhodne Hunter Schaffer a Zendaya, obe svojim vlastným spôsobom. Zendaya je skôr snažiaca sa charakterová herečka, zatiaľčo Hunter zaujme prirodzenosťou a sebavedomím. Zatiaľ 90%, ale je to ešte len úvod. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, v ktorej sa Rue (Zendaya) a jej mama (Nika King) hádajú, je celá improvizovaná. (dwdb)

Reklama

Reklama