Reklama

Reklama

Zmije

(seriál)
USA, (1994–1999), 60 h 9 min (Minutáž: 44–92 min)

Hrají:

Joe Nipote, Heather Medway, J. Downing, James McCaffrey, Jeff Kaake, Dawn Stern, Dorian Harewood, Carlos Gómez, Mark Pellegrino, Ken Foree, Ric Roman Waugh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mesto Metropol ovláda kriminálna skupina Outfit. Tajná organizácia vyzve technika Juliana Wilksa aby zostrojil superauto Zmiju, ktoré má zničiť Outfit. Zmija potrebuje šoféra a Julian sa rozhodne zmeniť identitu bývalému šoférovi Outfitu Michaelovi Paynovi, ktorý havaroval a leží v kóme. Stáva sa z neho Joe Astor, detektív, ktorý po boku Juliana a policajta Frankieho začína bojovať proti zločinu. Prvá séria seriálu "Viper" z roku 1994 patrí k výborným kriminálnym seriálom 90 tych rokov a je najvydarenejšia z celkovo štyroch sérií. (JohnFarst)

(více)

Recenze uživatele Gemini k tomuto seriálu (2)

Zmije (1994) 

V devadesátých letech rozhodně adekvátnější než Knight Rider, nápad s temnou minulostí hlavního hrdiny je rozhodně lepší než přešitý ksicht Michael Long/Knight a i ty akční scény jsou poněkud lepšejší. ()

Série 2 (1996) (S02) 

Oživení o něco staršího bratříčka téhož jména. S některými s původních herců, samozřejmě i s tvářemi novými, a zaplaťpámbu také se starým dobrým superViperem. Naivita laciných akčňáků let devadesátých je tu opět, určeno výhradně pro dvanáctileté kluky...a holky, co se jim líbí auta...ačkoliv většina holek má ve dvanácti už jiné starosti, což zhusta směřuje ke katastrofě;) ()

Reklama

Reklama