Reklama

Reklama

Báječní a bohatí

(seriál)
  • USA The Bold and the Beautiful (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 301
USA, 1987, 6733x30 min

Kamera:

Drew Ganyer

Hrají:

Ronn Moss, John McCook, Schae Harrison, Maeve Quinlan, Ashley Cohen, Rob Brownstein, Sean Whalen, Dylan Neal, Jacqueline MacInnes Wood, Jeremy Snider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Báječní a bohatí patří k nejslavnějším a nejúspěšnějším seriálům v oblasti nekonečného žánru. Hlavními hrdiny jsou dvě rodiny, které podnikají v módním průmyslu - rodina Forresterů a rodina Spectrů. Úspěšnější je rodina Forresterů, která v módě udává styl. Osudy obou rodin jsou vzájemně propojené.

Tento seriál se natáčí již od roku 1987. To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr. Tento seriál je úzce propojen s dalším takovým podobným seriálem - se seriálem Mladí a neklidní. (videofil)

(více)

Videa (361)

Ukázka z filmu 301

Recenze (97)

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Manuela, Rosalinda, Betty, Kassandra, Kachorra nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik střihů z dvou famózních seriálů Mladí a neklidní a Báječní a bohatí, přičemž samozřejmě dnes nedokážu rozlišit, který byl který. To ale naprosto nevadí, ba spíš v tom vidím obrovskou výhodu - můžu prostě napsat jen jeden komentář a udělat z něj dvě kopie. A můžu si být jistý, že ani jednomu neublížím víc, než ublížili oni světu svou pouhou existencí. Je to totiž skutečný odpad... :-( ()

Reklama

Cverna 

všechny recenze uživatele

Tak tady to budu mít těžké... Přiznávám se, že jsem to v době kdy jsem pracoval na směny, občas sledoval. Tohle se totiž dá občas sledovat, protože děj je tak roztáhlý, takže když vám uteče dvacet dílů tak se vlastně nic nestane... Ale teď k věci, proč dávám tři hvězdičky? Protože jsem se někdy nad stupiditou tohoto díla ohromně bavil! Vím, že tvůrci to nechtěli pojmout jako komedii, ale povedlo se jim to... je jen škoda, že se na to většinou dívají lidé kteří to nepochopí a berou to vážně. Ti kteří by tam místa pro zasmání našli, si v době kdy běží tento seriál raději ani nezapnou televizi.. A to je škoda, rád bych některé stupidity s tohoto veledíla s někým probral :-) Ale na to už je pozdě, už jsem vše zapomenul a televize už to asi nikdy neuvede. Nevadí... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od svých latinskoamerických protějšků, které jsou značně stylizované a myslím, že zároveň tak trochu parodují samy sebe, tady to zřejmě tvůrci myslí smrtelně vážně. Vhodné jako mučící prostředek pro milovníky filmu. Ale uznejte, pro stanovení estetických kategorií je dobré vědět i kde je dno. PS: odpad dávám tam, kde film u mě propadne i tímto dnem. ()

Shadowfax odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, za co by šly přidělit body je, jak si distributoři poradili se sybolem dvou bé - Bold&Beautiful. Báječní a bohatí či Odvážní a krásní? Vždyť je to jedno, i když ten anglickej název je přesnější. Beautiful odkazuje na hlavní požadavky(a jediné) na herce. A ta odvaha? Tu teda maj, když si to troufaj vysílat! ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno