Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nepopísateľne stupídne, ale zároveň neskutočne nadupané, plné vizuálnych nápadov, dobre natočené (keby mali viac prachov na tie digitálne efekty, tak napíšem, že dokonale natočené) a hlavne cool. V kine som sa bavil, v telke po rokoch opäť. Pre mňa o triedu zábavnejšie než pokračovania Rýchlo a zbesilo a XXX 2 dohromady. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to promítané na cestě z Prahy do Bratislavy - tehdy mi to přišlo jako slušné zabití času, i když přitom člověk četl Obraz Doriana Graye. Všehovšudy je to film plný vztahových i filmových klišé a vůbec mu to nevadí a ani nezkouší to nějak trumfnout či překonat. Bod za Monet Mazur a prostředí kde se děj odehrává. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

WTF OMFG??!! No takhle to dopadne, když režisér zejména rapperských videoklipů natočí film...je to úplně o pyči a je v tom hodně "übercool" kokotinek ("woe pyčo hodně moc rullah a taky hlavně cool" agent FBI, který "woe jezdí v hodně woe cool hummwee", pak taky "hodně woe cool" jízda na střeše jedoucího vlaku...a nesmíme zapomenout na "hodně woe cool" závěrečnou honičku městem...která v některých momentech vypadá opravdu odporně)....shrnuto podtrženo se jedná o "hodně woe cool" filmíq pro "hodně woe cool" teenagery a nebo "hodně woe cool" rappery. Pro nás ostatní to bude kokotina u které, když vypnete mozek a nebudete sledovat děj, tak se aspoň trošku mírně pobavíte...jo a taky jsou tam pěkné motorky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $21,215,059Tržby Celosvetovo $46,546,197║ Chlapci čo robili prv na reklamných či klipových spotoch to vizuálne vedia ale príbehovo takmer vôbec, tu ide skôr o príbehové vákuum, film sa stáva len prehliadkou celkom pekných obrázkov bez väčších ambícii. Inšpirácia filmom M:I:2 či Rýchlo a zbesilo sa nezaprie. /20%/ ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc mě dostala scéna na dětském hřišti, kde ten hlavní kladný megadrsoň (ovšem nekonečně oduševnělý) svý holce vypráví o tajných přáních usadit se, postavit si dům někde v nedotčené přírodě a přitom kolem sebe děsně frajersky rozbíjí flašky od piva, chudáci děti až si budou vyndávat střepy z kolenou. Torque prostě překonaly veškerá očekávání a směle se vyhouply do vrchních příček žebříčku největších hovadin jaké jsem kdy viděl. A když pomyslím na hyper drsný výraz Kostky ledu, motokarate ženských hrdinek, nebo závěrečnou honičku, kdo ví, jestli Torque nejsou nakonec úplně největší „mainstreamová“ sračka dusud viděná. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)
  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama