Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (860)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Legendární komedie se spoustou naprosto originálních vtípků a výbornými hereckými výkony. Za samostatnou zmínku stojí i dětští hrdinové filmu, kteří do příběhu zapadají naprosto precizně a vůbec se nezdá, že by museli nějak přihrávat, byť na druhou stranu musím přiznat, že jejich role nepatří mezi ty nejhovornější. No a co se týče tria Satinský, Postránecký, Nový - na to není žádný superlativ. "Maminka mě utírá vždycky lopuchem." "Tady žádný lopuch není".... :)) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu som dal šancu nejeden krát, ale nikdy ma nedokázal nadchnúť. To sa pravda podarí máloktorému filmu. Lenže táto komédia ma nedokázala ani po žiadnej stránke zaujať. Príbeh, réžia, herci, humor, hudba... nič pre mňa. Je smutné, že takýto brak vyhrá titul "Veselohra století" (CZ). Ale zrejme to bola súťaž vyhlásená niektorou z českých komerčných televízií. Takže tam to sedí. ** ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak to dělám, že mám doma jako v ráji?" No to je jasné, Alberte. Postupuješ podle hesla, že lepší jsou drobné ústupky než vážné komplikace, ale to se klidně můžeš dočkat toho, že večeři najdeš na straně 34 a na pánskou jízdu si vezmeš plnou postel dětí. Gratuluju a bavím se, neboť tátovská řešení dětských problémů v ženském světě neexistují ani v teoretické rovině a to je fajn. Já jsem v tomto snímku prostě dostal spoustu "užitečných" rad do života a tak se vždy rád vydám po stopách Yettiho, nevyhýbám se závodům psích spřežení a jednou určitě vyhraju i tu soutěž ve slalomu na čemkoli. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Znáte "S tebou mě baví svět"? Ne?!? Tak to asi nemáte televizi. No televizi přece - hranatá věc, hýbou se v ní obrázky... A v kratší či delší periodě zjistíte, že se tam hýbou vlastně stále ty samé obrázky. Už dávno není nejreprízovanějším pořadem "Mrazík", kdepak, "S tebou mě baví svět" je jeden z aspirantů na tento vrchol a existují lidé, kteří si film nenechají ujít na ČT, TV NOVA, PRIMA, COOL, Barrandov... 5x do roka je jim málo, jakkoliv znají každou větu nazpaměť i pozpátku. A stále se tomu smějí, jako by to viděli poprvé. Nepatřím do podobně postižené populace, vidět tuto povedenou komedii 5x za život (v dlouhý život doufám:-)) by mi docela stačilo. O páté hvězdičce sice uvažuji, ale nedám, přece jen mi tam něco k naprosté oblibě chybí. 85% ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Zalézt pod lopuch, klapky na oči a ucpávky do uší. Tohle je naprostej vrchol nevkusu. Nad amorálností a bezskrupulózním chováním postav opravdu zůstává rozum stát a takové jsou prý všechny filmy paní Poledňákové. Doufám, že to byl její první a poslední film, kterej se mi poštěstilo vidět. Normalizace? Ne, děkuji. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Tesne pred natáčaním napadol na kopci, kde bola chata, asi meter a pol prašného snehu. Sneh z chalupy Apalucha sa zosunul a aby ho udržali, režisérka doň zapichla štyridsať fliaš šampanského. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama