Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Šťastný nový rok má nabité herecké obsadenie: okrem štyroch žien so zaručenými dobrými hereckými výkonmi tu príde aj traja chlapi, kde oceňujem trošku iné rozloženie rolí, na aké sme z filmov zvyknutí. Tomáš Maštalír je špička a vyčnieva o úroveň nad kolegami, pritom si zobral rolu skôr ubitého tatka, čo si chce vypnúť hlavu. Ján Koleník berie na seba rolu nápadníka, ktorý by mal osloviť single dámu. Marek Majeský si vystačí skôr s vedľajšou úlohou a sadla mu lepšie ako niektoré väčšie sóla v iných filmoch. Jakub Prachař má výbornú rolu, v ktorej dokáže využiť svoj humor a veríte mu náročné výzvy. Aj mladí herci sú kvalitne obsadení – ale iba mená nestačia. Jakub Kroner dokázal, že ich vie dobre viesť a preto mu mnohé scény vychádzajú. 85% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Kdybych na tenhle film koukala na Silvestra, tak asi chcípnu nudou. O romantice mám trochu jiné představy a komediální složku jsem tu hledala marně. Ještěže aspoň ta hudba se dala poslouchat. Ani herecké obsazení mě totiž moc nenadchlo. Za zmínku stojí snad jen tradičně výborná Emília Vášáryová. (30%) ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se rozhodl zajít hlavně kvůli mé oblíbenkyni Táně Pauhofové. Potěšilo mě, že měla hlavní roli. Trochu mě překvapilo, že v úvodních titulcích byla uvedena až na třetím místě za Jiřím Bartoškou a Emílií Vášáryovou. Jejich vedlejší dějová linka byla podle mě dost okrajová a hned bylo jasné, jak skončí. Perfektní film nabízející spoustu vtipných momentů, především slovních. Kino bylo slušně zaplněné (nedávno se promítalo jen pro mě) a myslím, že se většina dobře bavila, nesmál jsem se jen já. Kdyby takhle vypadaly všechny nové české komedie, bylo by to výborné. Naštěstí se najdou takovéto výjimky. Opravdu jsem se výborně pobavil, nenapadá mě nic, co bych mohl vytknout. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! letmé přepínání televizními kanály skončilo na chvíli i u této vánoční romantické komedie. Ani mě nepřekvapilo, jak na mě působila, protože takto dopadá většina prostoduché současné nejen české produkce. Jen tato měla smůlu, že jsem u ní chvilku vydržel. Je vidět, že se ve filmech protočí plno zbytečných peněz ... jen nechápu, že se vložené peníze vrací a možná se na podobných odpadech vydělává. A jak vtipně komentoval jeden uživatel ... jedna se o náhodný sestřih deseti dílů nekonečného seriálu.... a nebojte se třeba pro své oblíbence natočí časem i druhý díl ;-))) [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to nepřišlo tak hrozný; když už jsem viděla to hodnocení tady a komentáře. Jistě, aspirovat to na film roku nemůže, ale ani to není zdaleka to nejhorší. Je to vlastně jakási snaha o americkou romantickou komedii, která se nám tady ve střední Evropě prostě moc nedaří. Tohle je naprosto průměrný pokus, ale úplně v klidu koukatelný. Jistě je to všechno zkratkovité, plytké (moc postav, moc rozehraných příběhů, vztahy pak nedokážou mít žádnou hloubku) a všechno musí mít happyend (aneb film bez jakéhokoliv poselství), ale tak je to romantická komedie a dobře se u toho žehlí. Těch 52 %, co to teď má, je naprosto odpovídajících. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)
  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)

Reklama

Reklama