Reklama

Reklama

John Wick: Kapitola 4

  • USA John Wick: Chapter 4 (více)
Trailer 1

John Wick (Keanu Reeves) odhalí cestu, jak porazit Nejvyšší radu. Než se mu však podaří získat svobodu, musí čelit novému nepříteli, který má mocné spojence po celém světě. Bude to o to težší, že nová spojenectví mění staré přátele v nepřátele... (Vertical Entertainment)

Diskuze

meti

meti (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jsi omezený a asi za to úplně nemůžeš. Já ti pomůžu, abys tu ze sebe nedělal úplného debila. 

Hmotnost střely nabojnice + rychlost při opuštění hlavně, energie střely = balistické tabulka + studie ranivosti svalových tkání střelou....

Kevlar je s námi od doby války ve Vietnamu. Představ si, že kevlar mám i v riflich na mašinu, když nemám náladu se soukat do kombinézy. Ale střílet do sebe jako Hloupý Honza, tedy Honza Zkažený, bych do sebe nenechal. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ronan

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Za trest... To bude karma asi. 👍😏

Protože jsem myslel že za tu dobu se to tu možná změnilo... No změnilo. 

K horšímu. 😐😂

Tak kam bych chodil? Beze se mnou je to jedno... ;)

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yea! 

Mělo být asi parodie na  Oi.... 

Aspoň že ty lidi nádávaj aspoň na ty Dialogy. Které byli vskutku stupidní... OiYea... 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

luka4615

Možná proto že mám doživotní ban na hodnocení? 

Což mělo jistě strašnou logiku a velký projev inteligence. Mě raději zablokovat něco kde mohu obtěžovat méně než, na diskuzích... 👍

Navíc, nikdo neví kdo mi na to dal blokaci. 

Že tady tahle funkce vůbec je a schválně kolik lidí jí tu má? 🤔

 

No a co jsem jí dostal? Za to že jsem ohodnotil neexistující film Batwomen:Black and White 

Protože jsem chtěl zjistit do jaké míry má jeden člověk vliv na hodnocení. 

Tak nevim proč to hodnocení vůbec odemykali? 

Jen tak mimo: Někdo sem hodil do seznamu

John Wick5: Taky nepodložený a lež... Tak schválně, jestli ten člověk taky dostane ban? 

Snad jsem ti dostatečně a jasně odpověděl. 

Proč to cpu sem. 👍

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

meti

Tak přesně... Filmy maj bej akční... Klidně i přehnaný. Ale musí to bejt v rámci příběhu nějak logicky podaný. Nikdo přece nechce aby každý film vypadal jako serie rychle zběsile poslední dva díly... 👍

 (hodnocení, recenze)

vladi3

je to diskusia. a je demokracia. a nie sú tu obmedzené znaky. a nemusíš to čítať. prečítal som si a tak nejak si Wicka predstavujem tiež. určite prínosnejší komentár, ako milión tých, kde si tu vypisujete kto je väčšie decko a kto čo nepochopil a aký je filmový amatér a podobne. prípadne 1587 komentár, ako ste v kine znova zaspali..

vladi3

vladi3 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

ty si myslis, ze ten tvoj traktat na 3 hodiny citania bude niekto citat? Nechapem tu potrebu niektorych, pisat tu slohy...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

meti

Problém s tvými reakcemi - krom toho, že bývají rasistické, xenofobní a prohomofobní, jak jsem zaregistroval v jiných diskuzích - je ten, že máš problém s porozuměním psaného projevu - a následně kombinuješ nemístnou nabubřelost s neznalostí. Moje reakce na Promethea fakt nebyla o tom, že má ve svém příspěvku gramatické chyby. A pokud se odvoláváš na trolla, děláš ze sebe ještě nedůvtipnějšího.  

Nevím, kdy jsem plácal. Příklad, nebo si ty nabubřelé řeči nech od cesty.

A znovu: pokud jsi tvrdil (a pak to smazal) něco v tom slova smyslu, že publikum má nízké nároky a není zrovna bystré, nelze to dost dobře dokladovat na franšíze Matrix. Není to ani věc diskuze, nýbrž prosté statistiky (naopak matrixovská série, včetně pokračování, je oblíbená mezi vysokoškolsky vzdělanými, v dějinách audiovize a mezi různými náboženskými a myšlenkovými koncepty se orientujícími lidmi) a základních věcí (asi těžko mohou hloupnout díla, která do sebe začleňují různé filozofické poznatky a disputace). 

Co se týče Johna Wicka, řeč nebyla o cílovém publiku. Buď nechápeš, o čem je řeč (což by mě nepřekvapovalo), nebo nerozumíš slovům, které používáš (což by mě nepřekvapovalo)... nebo jde o kombinaci obojího (což by mě nepřekvapovalo) Kdo je cílovka, řeší tak leda studio, markeťáci a kinaři při programování. (Ne)přímá řeč byla o tom, že elitářství u žánrového filmu je zcela mimo. Když se podívám na hodnocení zde, vidím vzdělané lidi hodnotící JW4 hodně vysoko i mírně nadprůměrně, ale rozhodně ne špatně. Akorát tito lidé oceňují třeba i něco jiného, například jak se JW vztahuje k historiím žánru (vliv hongkongské bojové školy, japonského samurajského a gangsterského filmu, amerických noirů, italských spaghetti-westernů...), jak pracuje a kombinuje určitá narativní a žánrová schémata, jak u něj dominuje umělecká motivace a místy parametrická forma, jak je intermediální... a tak dál, a tak podobně.  

Takže nech toho elitářského plácání, je to akorát smíchu. 

meti

meti (hodnocení, recenze)

Bluntman

Já jeho příspěvek nečetl, jen hrubě proletěl. Reagoval jsem na tebe, kdy tě tuším Cypher označil za jakési "gramatické gestapo" a ty jsi nezklamal.

Když už tu chceš rozebírat vzdělané a statistiku, tak si jako myslíš, že tenhle film je cílový produkt lidí zvyklých na náročnější filmy a knihy? Opravdu? Nebo zase plácáš, jak je u tebe zvykem?

na příspěvěk reagoval Bluntman

Ronan

Ronan (hodnocení, recenze)

Poprosil by som všetkých hejterov, aby sa vybláznili vo svojich recenziách aký bol film zlý a aby nespamovali túto diskusiu lebo, potom sa tu hádate s tými, ktorým sa to páčilo a potom keď tu dakdo zavesí užitočnú informáciu nedá sa to ani dohľadať. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Ivo

Lachtaan

Lachtaan (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Nejdřív se prosím nauč psát česky, ať jdou ty tvoje nemístné stížnosti alespoň číst, pak se teprve vyjadřuj na veřejnosti, ty hrubky jsou fakt přepal, styděl bych se za ně :D a vedle gramatiky si uprav i vkus prosím, Wick je totální dělo!

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

meti

Jde spíš o míru nějaké elementární soudnosti. Jako neoznačovat publikum, kterému se zamlouval poslední John Wick, jako "tupé stádo" (a podobně), zatímco není předložen ani jeden argument v neprospěch filmu a diskuzní příspěvky jsou plné chyb na úrovni základky. Nebo nepsat úplné (naštěstí smazané) žvásty o tom, jak je publikum nemyslící a konzumní, když se jako příklad uvede Matrix s tím, že jediná dobrá byla jednička. Přitom jaksi druhý a čtvrtý díl přidává na filozofii, zatímco jednička se dost drží osvědčeného v rámci populární a komerční tvorby - a navíc je čtverka lépe hodnocena lidmi vzdělanými, takže ta opozice nefunguje i s ohledem na statistiku a faktické údaje. 

Jinými slovy, až budeš vytvářet binární opozice, ujisti se, jestli nejsi na konec a nechtěně na straně těch neinteligentních, nemyslících, nekonzumních apod., když máš potřebu nálepkovat.  

na příspěvěk reagoval meti, Prometheus69

meti

meti (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Kupodivu se mi od Netflixu líbil Punisher. Ale tenhle víkend jsem dal skvělý Kurosawuv Yojimbo, myslím že si střihnu rovnou jeho duchovního nástupce / kopii Hilluv Poslední zůstává.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Doporučení: neměl bys - se svou úrovní písemného projevu a schopnosti argumentace - používat obraty jako "tupí (sic!) stádo" apod. Jinak "recenze" patří do příslušné sekce, ne do diskuze. 

na příspěvěk reagoval meti

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ivo

Jo, tenhle týpek hrál v Bramhastra Arvida a musím potvrdit že rvát se fakt umí. Kouknu na to, hned po RRR dík za typ... Musím si po Wickovu zpravit náladu. Nějakou dobrou rubačkou která se nebere moc vážně a proto se taky nedrží zrovna při zemi. :))

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

meti

Jo... Tupí stádo, co dneska skočí na všechno... A po všem kde je jen akce. 

Jen tak pro zajímavost, i Netflix něco takového natočil.. CARTER taky, jen jsme se ve finále nedočkali souboje vrtulníků. Takže už tak nějak s přepálenou akcí zkušenosti mám... Takže můžu z jistotou říct že JW4 se stal její absolutním králem. 

A teď nás ještě čeká Vyproštění2 a já se obávám aby to taky nedopadlo stejně. 

na příspěvěk reagoval Bluntman, meti

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

22.02.2024

Fanoušci zabijáka Johna Wicka a herečky Any de Armas budou muset zatlačit slzu zklamání, na jejich společné akční dobrodružství si budou nakonec muset počkat výrazně déle. Dlouho připravovaný a mimo… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Keanu Reeves si přál ve Wickovi definitivní smrt

Keanu Reeves si přál ve Wickovi definitivní smrt

19.09.2023

Jak poznáte, že už má herec nějaké role plné zuby? Tak třeba tak, že při natáčení na kolenou prosí režiséra, aby ho zabil. Tedy alespoň ve filmu. Přesně to byl údajně případ Keanu Reevese (Matrix,… (více)

Reklama

Reklama