Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (44)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro děti naprosto supr dobrodružství, které je plné akce a různých druhů dinosaurů. Pro dospěláka, pokud překousne chudší animaci a občas fakt nesmyslně absurdní plot armor pro všechny hlavní postavy, je to zas fajn rozšíření universa, které sice málokdy vybočí ze škatulky nekonfliktní rodinné zábavy, ale příjemným scénářem a sympatickou po většinu času logicky se chovající partou dospívajících děcek rozhodně nikoho, až na pár homofobosaurů nejistých si ve svých pářících preferencích, neurazí. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

´´No dětičky, chtěla by jsi jedno takové, především jsou hlučný, nepořádný a smrděj, děti přece nesmrděj, mimina smrděj´´...Jedna z replik filmu, který dinománii v devadesátkách rozjel. A přesně pro nejmenší je určen i tento animák s kupodivu povedenými dinosaury a skvělým autentickým ozvučením, s postavami dětiček dělajících bordel po nejexkluzivnějším zábavním parku na světě už je to horší. Zápletky vznikají jejich průsery a absolutně nikdo z dospělých je není schopen ohlídat. Kdyby mě ale podobný seriál zastihl ještě v období mých deseti let asi bych také propadl. Já si ale tenkrát musel vystačit s omalovánkami a JP pexesem, které jsem prachsprostě ukradl ze školní družiny a nikdy sem toho nelitoval. :) 60% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Také príjemné seriálové spestrenie pozerania spolu s dcérou. Jej sa už nechce vyhľadávať filmy, radšej pozrie seriál a má pokoj.... jej slová. A pri tomto mala celkom šťastnú ruku - nenútená, pozerateľná zábava s trochou napätia (čím je človek mladší, tým je toho napätia viac). Lepší priemer. 65/100 ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 60 % V rámci rodinné/dětské podívané je to skvělé. Pro nás odrostlejší je to pouze pohádka, která si vzala inspiraci z Jurského parku a světa a potěší vás maximálně dobře zpracovanými dinosaury a nebo výtečnou původní hudbou. Pár zamrknutí na filmy se tu našlo, ale jinak je to příjemně naivní, příběhově jednoduché a směřované pro mladé diváky. Což samo o sobě není špatné. Jen moc nechápu tu grafickou stránku. Chvílemi jsem myslel, že se dívám na videohru... ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[1. série] Problém seriálu je asi velmi úzké spektrum diváků - jsou jím malé děti, kterým již nebude vadit smrt lidí ve spárech či zubech dinosaurů. Ale zároveň ještě nesmí být moc důvtipné a duševně dospělé, aby odpustily relativně na hlavu padlé chování dětiček (jednou málem umřou, tak to půjdou zkusit znovu..a pak znovu..a ještě pro jistotu jednou, sebevrazi nestoudní) a nesmyslné fyzikálie typu úspěšný, dlouhý útěk zraněného před predátorem. Autoři rabují nápady z předchozích Jurských parků o 106 a vůbec se za to nestydí, takže se originalit mnoho nedočkáte, i když možná pocítíte mírnou nostalgii nad zmínkami některých jmen. Krom toho seriál slouží jako velká vyhlídková tůra přes všechna zákoutí ostrova a druhy dinosaurů. Komplet je to v CGI, kdy dinosauři vypadají mnohem lépe co jednoduchoučce namalované postavičky. Dal bych silnější 2*, ale přihmouřím oko na nejslabší 3*. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, kde se děti schovávají v kuchyni a Scorpio Rex nakoukne do kuchyně přes okénko ve dveřích, je stejná, jako když se ve filmu Jurský park z roku 1993 podíval přes okénko Velociraptor. (Ondra.Simmer)
  • Ve 14. minutě Lewis Dodgson nalezl nádobu, při jejíž ohledání prohlásil, že by se mu tohle před 25 lety vážně hodilo. Jedná se totiž o modifikovanou nádobu na holicí pěnu značky Barbasol, ve které měl Dennis Nedry v původním Jurském parku (1993) dovézt ukradená embria. Byl však přepaden dilophosaurem a nádoba tak zůstala v džungli. (HERGImanCZ)
  • V 6. minutě, kdy si Kenji povídá s Brooklynn na sedačce, má v oddáleném záběru vousy, v přiblíženém už ale ne. (Ondra.Simmer)

Reklama

Reklama