Reklama

Reklama

Nick Bannister (Hugh Jackman), pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se však navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Mae (Rebecca Ferguson). Z běžné práce se rázem stává nebezpečná posedlost a Bannister během hledání pravdy o zmizení Mae odhaluje šílené věci, přičemž musí čelit otázce: Kam až je člověk ochoten zajít kvůli těm, které miluje? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil kvůli hlavnímu duu, které zářilo už v Největším showmanovi. Ovšem film má špatný scénář i režii. Po 40 minutách jsem to chtěl vypnout, protože to nemělo vůbec žádný děj. Nakonec jsem vydržel až do konce, ale až po 50 minutách se začalo vůbec něco dít. Za mě velké zklamání. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ze kterého by se dalo vyždímat i mnohem více. Každopádně jsem byl spokojený i s tímto výsledkem. Akce sice příliš nebylo a dalo by se spekulovat, zda Hugh Jackman vyhrál alespoň jeden souboj. To co nám bylo představeno sice vypadalo velice dobře, ale rozhodně to nebyl žádný akčňák. Jednalo se totiž o propracované krimi/drama v budoucnosti s potenciálním love story visícím ve vzduchu. Zápletkou, která se zkrz vzpomínky pomalu rozkrývala jsem byl uchvácen a závěr mne dokonce mírně dojal. Hodnotím tedy jako horší 4* 70% ()

LND 

všechny recenze uživatele

Hugh Jackman a Rebecca Ferguson v hlavních rolích přímo excelují. Společně s hlavním hrdinou skládáme mozaiku spletitého příběhu skrze vzpomínky lidí, přičemž potenciál tohoto prvku je především v závěru perfektně využitý. A přestože je to v podstatě detektivka, je to celé uhrané na emoce. Chválím také originální námět, který je v dnešní době nejrůznějších pokračování, spin-offů, prequelů a univers opravdovou vzácností. Když se k tomu přidá vynikající audiovizuální podívaná od Ramina Djawadiho a Paula Camerona, výsledek jednoznačně stojí za to. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že už od prvních záběrů a prvním představení hlavního nápadu celého filmu jsem byl na pochybách. Pořád jsem ale věřil, že se to někam posune ale toho jsem se bohužel nedočkal. Při sledování jsem někdy od půlky měl divný pocit nudy a hlavně mě mrzelo nevyužití potenciálu a pořád jsem si říkal, že jsem to nedávno zažil u nějakého jiného projektu. A tím projektem byl seriálový Westworld a když jsem zapátral, co nám nevýrazná režisérka filmu Reminiscence přinesla, bylo to několik dílů Westworldu. A přesně tam byl zakopaný pes. Nudná režie, nevyužitý potenciál světa, znuděný až unavený Jackman a vůbec celkově nezajímavý příběh a jeho zpracování. Ach ty ženy na režisérských stoličkách. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (11)

  • Keď chce Mae (Rebecca Ferguson) počuť šťastný príbeh, Nick (Hugh Jackman) jej rozpráva grécky mýtus Orpheus a Eurydice. V jeho príbehu urobí Orpheus dohodu s diablom, aby získal svoju lásku Eurydice späť. Grécka mytológia nemá postavu diabla. V skutočnosti sa Oprheus dohodne s Hadesom, vládcom podsvetia. (Reverse01)
  • Napriek náročným výzvam nestrácal Jackman dobrú náladu. Každý piatok počas nakrúcania údajne rozdával členom a členkám štábu lístky do lotérie. (Dajman)
  • Snímek během zahajovacího víkendu utržil v pokladnách severoamerických kin 1 milion a 950 tisíc dolarů – jedná se tak o dosud nejhorší zahájení filmu, který byl uveden ve více než 3 000 kinech. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

03.07.2020

Jonathan Nolan a Lisa Joy sice ještě neuzavřeli svoji sci-fi sérii Westworld na HBO, už si však stihli vybrat svůj příští projekt. A nebude jím nic menšího než adaptace slavné herní série Fallout pro… (více)

Reklama

Reklama